Ірина 🦋

Феєрична новинка туші від Maybelline New York

Феєрична новинка туші від Maybelline New York

Почну з того, що люблю туші від Maybelline, скільки себе пам'ятаю, завжди використовувала їхні туші, у різні роки я мала своїх улюбленець. Я звичайно користувалася і тушами інших брендів, але завжди поверталася до Maybelline, для своєї ціни у них чудова якість. 🫶

В останні роки довго моєю улюбленицею залишалася Maybelline New York Lash/Cils Sensational, потім її замінила ця туш https://club.makeup.com.ua/post/32654/

Тому мені було дуже цікаво спробувати новинку Lash Sensational Firework Mascara, дякую за це команді mukeup club та Maybelline 💐

Я не писала відгук одразу після 1 використання, тестувала туш протягом тижня, щоб відгук був чесним

Дизайн новий дизайн упаковки, тепер вона більша і яскравіша, мені чесно кажучи більше подобався старий дизайн у спокійніших кольорах. Її зручно тримати в руках за рахунок ребристих граней. Класична має рожево-золотий напис 🩷.

Так само у новинки щіточка більшого розміру, особисто для мене поки що це не дуже зручно, потрібно звикнути. Вона дуже м'яка силіконова не дряпає око, в неї є невеликий нахил, має багато щетинок по всій поверхні. Об'єм туші 10ml.

Використання Туш має гелеву формулу з провітаміном В5 (пантенол), добре подовжує і надає об'єм ( але більше все ж таки подовжує), так само добре тримає вигин моїх вій. У середині стоїть хороший обмежувач, туші на щіточці залишається небагато, рівно стільки як потрібно, щоб гарно прокрасити вії 👍 Аромата я не відчуваю.

Величезний плюс цієї туші, що її не потрібно розфарбовувати, чекати доки вона підсохне після відкривання, вона відразу дуже добре розділяє вії, не склеюючи їх. Вони з нею виглядають красиво вже навіть в один шар, стають більш густими і довгимия, зазвичай наношу 1-2 шари максимум, мені цього цілком достатньо. Але при необхідності можно легко нашарувати ще. Очі туш не дратує, на віях я її не відчуваю.

На протязі всього дня туш не обсипається, не розмазується і не віддруковується. Але якщо на повіках тональний крем і він не припудрений, то все ж туш може віддрукуватися як і будь-яка інша в цьому випадку, тому якщо у вас довгі вії і жирні повіки, краще зайвий раз перевірити, заглянувши у дзеркало протягом дня.

Ця туш як і решта із серії Lash Sensational не заявлена ​​як термостійка, але вона є такою. Туш не потече якщо трохи води або сніга потрапить вам в обличчя, ви можете з нею заплакати, так само туш витримала недовге перебування у сауні. Вії від вологи можуть трошки склеїтися, але туш залишиться на них, а не під очима. Головне коли вії вологі не терти їх руками, а дати їм підсохнути. Також вона «знімається панчішками», між пальчиків під теплою водою. Але я завжди зніматю її міцелярною водою, тоді вона легко видаляється, не залишаючи брудних плям.

Тушшю я залишилася дуже задоволена і можу її рекомендувати, так само чекатиму її появи в коричневому кольорі 😄

Феєрична новинка туші від Maybelline New York
Феєрична новинка туші від Maybelline New York
Феєрична новинка туші від Maybelline New York
Феєрична новинка туші від Maybelline New York

Водостійка туш має такий самий дизайн, відрізняється лише написом, у неї він блакитний 🩵, та є напис waterproof на ковпачку. Щіточка всередині ідентична. Вона так само відмінно справляється з подовженням вій, її консистенція мені здалася однакова, можливо водостійка зовсім трохи густіша і вії при висиханні з нею щільніші. Але якщо нанести на одне око водостійку, а на друге класичну, різниця буде непомітна. Вії з нею виглядають також прекрасно. Обидві туші мають насичений чорний колір, висихають та фіксуються досить швидко, не злипаються.

Але водостійка туш має ще більшу стійкість, волога їй зовсім не страшна. Цю туш вже не змити звичайною водою, міцелярна вода з нею теж справляється не дуже добре, але її без проблем можна зняти двофазними засобами для зняття макіяжу, мої з цим легко впоралися. Також думаю її можна знімати гідрофільною олією, але я не пробувала

Туші Maybelline Firework мають класну якість, легко наносяться не склеюючи вії, мають відмінна стійкість та чудово виглядають на очах.

Вони точно варті вашої уваги, а для мене туші від Maybelline це 💗