Інна ✨

4 місяці у MAKEUP Club

4 місяці у MAKEUP Club

Зайшла сьогодні і побачила, що в мене вже 85 підписників 😊

Це може і небагато, але, якщо б ми всі вирішили розвіртуалитись і зустрітись у реальному житті, нас би вже не вмістили пару столиків у кафе! І коли я 4 місяці назад написала і виклала свій перший допис про глітери Colour Intense - https://club.makeup.com.ua/post/28697/ ,я взагалі не розраховувала, що це буде комусь цікаво. Але класно, що тут я можу висловитись на улюблену тему, бо косметика і макіяж важливі для мене, це завжди підіймає настрій, мені подобається кожен етап - від покупки продукта до використання. А тепер ще можно додатково підняти собі настрій , коли роблю фото та формую свої думки для постів)

Радію, що я часть цієї спільноти, де стільки таких талановитих, красивих дівчат, з різним стилем життя та захопленнями, але нас усіх об'єднує тема б'юті і це чудово! Ви всі неймовірні!

Додаю для гарного настрою фото мого кота Черники (квіточку він після фото, звісно, зжер 😆). У використані продукти не додам, це в мене ексклюзивний екземпляр з полтавського смітника, таких більше не виробляють😉

4 місяці у MAKEUP Club
4 місяці у MAKEUP Club