☽Leila☾

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor

Привіт усім!

Завжди думала : "Чому , якщо я народилась з таким-то кольором волосся, формами тіла й тп, то маю такою й залишатись до кінця, якщо мені не подобається". От і, коли набралась хоробрості, то почала змінювати колір. Наш менталітет не дуже дає змогу розкриватись, бути собою. Бо завжди чіплялись до мене, якщо щось виходило за рамки "стандартів".

Впевнена багато нас таких, які переступали через страх й робили те , про що мріяли)

P.S. Це мій справжній колір на першому фото.

Це я вирішила стати блондинкою. Непогано, але по відчуттям було не моє.

#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor

Це я вже вибрала фіолетовий. Тут було фарбування у різний період часу з різними відтінками- десь більш фіолетовий, десь з розовинкою) Вже й не пам'ятаю, які саме фарби використовувала.

От до червоного я думала точно не дійду, бо це яскравий такий, щоб мені і підійшов, та ну)) А ні, досить непогано вийшло,хе-хе))

Синій колір гарний, але теж не зрозуміла його, трішки не те для мене)

Зараз я пофарбована у темно-сливовий колір- майже чорний з переливами на сонці у сливовий.

Для себе я зробила вибір, що хочу фарбуватись надалі у фіолетові відтінки. Саме з цим кольором я відчуваю себе комфортно!)) А макіяж я роблю не під колір волосся , а по настрою- іноді хочу без, іноді бути вся у блискучках,хе-хе,а іноді вамп:)

Останні фото, то я надихнулась аніме "Ерго Проксі"( хоча я ще не додивилась його), якраз купила палетку , де є сині кольори))