Hurska🩷

Соковиті блиски Maybelline та помадка L'Oréal

Соковиті блиски Maybelline та помадка L'Oréal

Привіт красуні 💃

Почну з блисків Maybelline New York Lifter Gloss.

Вже мабуть всі дівчата мають в своїй косметичці ці блиски. А хто не має - то бігом купуйте, бо вони 🔥

В палітрі Maybelline New York Lifter Gloss налічується більше 16 відтінків, я маю в своїй колекції 002 Ice, та 003 Moon ❤️(це мої два найулюбленіших серед серії цих блисків)

Дизайн та аромат

Це просто рай для дівчачих очей 😍. Він стильний та виглядає дууже дорого. Флакончик із пластику, массивний. Аплікатор не дивлячись на те, що він великий є зручним у нанесенні блиску.

Аромат - розкішний, солодкий, ванільний. Кожного разу коли наношу блиск -я кайфую. І мені подобається, що блиск зберігає свій аромат на губах після нанесення.

Особливістю цих блисків є те, що вони містять в собі гіалуронову кислоту, здатну візуально збільшувати губи, надавати об'єму та зволожувати їх. Але хотілося б її бачити на перших позиціях в складі, а не на останніх.

Гіалуронова кислота, що міститься в цих блисках представлена в вигляді гіалуроната натрію (SODIUM HYALURONATE), що є тією ж самою гіалуроновою кислотою, тільки низькомолекулярною, тобто має краще проникнення.

002 Ice

Ніжний, прозорий, відтінок з мікро-шимером рожевого кольору. На губах шимер майже не помітний.

003 Moon

Світло-рожевий відтінок з кольоровим шимером. На сонці, або під дією штучного освітлення блиск виглядає просто казково.

Текстура блисків схожа більше до масляної, але є ультра- легкою, також легко змивається. Блиск зручно наноситься завдяки великому аплікатору, але можна легко вийти за контури.

Фініш у обох виходить красивий, зеркальний, губи зволожені, дискомфорту немає. Блиски потрібно оновлювати після кожного перекусу.

Цю помадку - бальзам я також дуже люблю, вона у мене в 193 відтінку Rose Mirage. Відтінок співпадає з відтінком моїх губ.
Ця помада насамперед спрямована на зволоження та має глянцевий фініш.

Дизайн та аромат

Флакон прозорий, основа помади рожевого кольору. Дуже по-дівочому гарно. Через кришечку можна роздивитись відтінок.
Аромат солодкий, помадний.
Також в цій помаді міститься екстракт гранату.

Текстура бальзамна, приємна, невагома. Фініш в помади глянцевий. Візуально губи стають пухкішими.

Вона буде доречною в поєднанні з будь-яким макіяжем, під неї не потрібно підготовувати губи. Так як це помада- бальзам стійкість у неї близько трьох годин, далі потрібно оновлювати.

Загалом у блисків і помади-бальзаму приємна формула, текстура, вони дають комфортне, нелипке, глянцеве покриття. Не сушать губи, придають об'єму і мають красиве сяйво✨

❤️