Lytvynenko

#sportlifemakeupclub і моя любов, без якої не уявляю життя

#sportlifemakeupclub і моя любов, без якої не уявляю життя

Активність та багато піших прогулянок в моєму житті були присутні завжди. А з 18 років я почала займатися в тренажерному залі. Починалося все з легеньких тренувань, як такої мети не було, розуміння роботи мʼязів теж, але це було під наглядом тренера, що мене не травмувало, на щастя.

Так і зʼявилася моя велика любов до залу ❤️‍🔥

Час йшов, у вільному доступі почало зʼявлятися багато корисної інформації про силові навантаження та плани тренувань. Мені було цікаво у цьому розібратися та вибудувати свою схему. Останні роки над цим і працювала.

Що маємо на сьогоднішній день:

💪🏻 3 тренування на тиждень стабільно, тривалістю 2-2,5 години (разом з розминкою та кардіо)

💪🏻 інтенсивні навантаження, методом спліт, де окремо за тренування пропрацьовується 1-2 групи мʼязів

💪🏻 робота "до відмови", коли останні повторення кожного підходу виконуються з останніх сил

💪🏻 прогрес у вазі штанг, гантелей тощо, аби мʼязи розвивалися

💪🏻 ніяких резинок в моєму тренуванні ви не побачите. Хіба що для підтягувань) я поки мрію про те, щоб підтягуватися без них.

#sportlifemakeupclub і моя любов, без якої не уявляю життя

Я кайфую від занять та від того, як трансформується тіло.

Без правильного харчування важче досягти гарних результатів, тому намагаюся притримуватися базових уявлень про білки-жири-вуглеводи, але калорії не рахую, це для мене стрес 😅

Мені завжи було цікаво спостерігати за гімнастичними тренуваннями, танцями, навіть йога мені подобається. Але у всьому цьому я не бачу себе.

Я більш успішна фізично в роботі зі штангою, та це допомогає мені розвантажити голову. 2 години в день просто ні про що не думаю, зосереджена тільки на вправі. Це мій метод медитації та спосіб не зʼїхати з глузду.

Ну і сильне тіло - як бонус)

Дякую за увагу 💖 І сподіваюся, когось надихну на такого роду активність) Я просто у захваті від ваших дописів, особливо екстремальні види спорту вражають🤩