пані Три фільтра

love&hate стосунки з Sane

love&hate стосунки з Sane

Якщо вам було цікаво, що ж там виробляє український виробник раціональної косметики і якого ефекту можна очікувати за ці гроші, відповім — так.

Деякий час я відкладала цей пост, плануючи розводити хейт за косяки в складі, і за цей час виробник оновив склад. Тепер ті продукти, про які я планувала писати, мають безпечні/допустимі компоненти, а отже, буде не так цікаво).

Sane я почала купувати кілька років тому, з причин «український виробник» + «небісячий дизайн» + «не треба чекати, якщо закінчиться», але тільки минулого року спробувала компексний підхід. Звісно, кожна шкіра різна з різними вихідними даними, тому це конкретний досвід конкретної людини, і я радо почитаю ваші враження).

Очищення — пінка для вмивання для жирної шкіри (Lactic acid + PHA).

Враження плюс мінус, не пересушує, але й очищує неглибоко, необхідний другий крок. Бачила, що бренд вже створив інші продукти для очищення, і якщо чесно, через оновлення по складу і темпи розвитку нових лінійок, цікаво.

Далі була черга сироватки з гіалуроновою кислотою і вітамінами B5 РР. Невдача спіткала молодого українського козака — забиті пори, загострення висипань, поява нових глибоких запалень, -10/10, ніколи більше. Можна було би списати на нетерпимість гіалуронки, але крем з гіалуроновою кислотою + вітамін С + Е дуже рятував восени. Крем з пребіотиком і скваланом врятував пересушену шкіру з подразненнями хлопцю настільки, що поїхав з ним в третю штурмову, так що також порядок. Креми великого формату та маски в досить незручному пакуванні, багато залишається по куткам туби і треба влаштовувати туборіз.

Сироватка з вітаміном С — не липка, при використанні зранку під крем обличчя сяюче, «не нове, а випране з новим первуль колор меджік". В моєму випадку дуже гарно себе показала в комплексі:

вечір: сироватка з рослинним ретинолом + крем;

ранок: вітамін С і крем з гіалуронкою.

Перейшла на 15% сироватку Cos de Baha, але вона занадто щільна і липка, хіба що на ніч.

Сироватка з ніацинамідом — довго користувалась нею без особливого ефекту, перейшла на ніациамід від Ордінарі. І там і там липкувато, але від Ордінарі виразний ефект і швидше висвітлення плямок. За результатом ця сироватка не зробила ні краще ні гірше, і на тому красно подякували.

Пілінг з гліколевою та молочною кислотою 5% — ніжний. Ефект від нього теж ніжний — для жирної шкіри цього замало. Для жінок, які в період агресії ставлять на обличчя кислотну масочку і йдуть драяти каструлю якимось жостким засобом — не успокаює.

Ретинол і до ретинолу — якщо ви знаєте, що таке тамагочі, швидше за все, ретинол вже треба аж горить.

Перший засіб, який я використовувала ще до того, як дізналась про існування і можливості ретинолу — маска з оксидом цинку і вітамінами. Тепер я знаю, що за меджік за десять хвилин встигав вирівняти тон, освітлити пігментацію, зменшити запалення (якщо нанести на годину точково на глибокі висипання, ставало суттєво краще). З мінусів — складно змити і незручна туба як бачите на фото).

Попри весь wow-ефект від маски, в мене з'явились питаннячка до складу.

У старому складі, який десь з 2019 року, були ethylparaben, methylparaben, propylparaben — консерванти, які за сумісництвом іміютують естроген і можуть руйнувати гормональну систему. Тоді я перевірила склад в решті засобів і пішла шукати щось інше.

love&hate стосунки з Sane

(сорі, якщо продукти будуть тегнуті руснявою, принаймні мені мейкап підтягує все руснявою, може відображати буде по людськи)

Як виявилось, виробник провів нормальну роботу над помилками. Є зміни в складі багатьох продуктів (той же крем з гіалуронкою вже оновлений) і safety makeup розпізнає більшість складу безпечним. Зі складу маски весь список паребенів пропав (але і ретиніл пальмітат теж).

Сироватка з рослинним ретинолом — продукт, який купувався по принципу «купи собі то, воно не дороге», а став ще одним безперечним фаворитом.

Як заявляє виробник, ретиноловий ефект тут досягається за рахунок екстракту синіх водоростей. Користуючись нагодою, хочу передати привіт і подякувати синім водоростям, за три тижні зменшилась кількість висипань і глибоких запалень, звузились пори, вперше з'явився ефект зволоження на шкірі.

І хоча ефекту лущення від цього засобу не мало бути, за три дні використання підряд я успішно його досягла, тому надалі використовувала тричі на тиждень.

Зараз добиваю ретинол від Ордінарі.

Розказуйте ваші враження! Особливо цікавлять відгуки про нові продукти або оновлений склад.

пані Три фільтра
1
Підписники
0