OKazkova

Напої шкіру зранку

Напої шкіру зранку

Це моя перша сироватка від Mermade, користуюся нею вже понад місяць. Зізнаюсь, придбала її не тільки через обіцяння фантастичного зволоження, а й через ну неймовірно чарівний дизайн! Ідеальні форми, ідеальне поєднання кольорів… Безмежне естетичне задоволення🥰

Та пакування не тільки гарне, а ще й якісне. Добротна скляна пляшечка зі зручною піпеткою. І поличку в ванній прикрашає, і робить нанесення сироватки дуже комфортним.

Сироватка прозора, по консистенції ніби густенька трошки гелева водичка. Легко розподіляється по шкірі. Аромат відсутній.

Напої шкіру зранку

Склад сироватки насичений зволожувальними компонентами, серед них і чотири форми гіалуронової кислоти. Не містить барвників та ароматизаторів.

Як використовую:

✨ Зранку після вмивання та тонеру

✨ Наношу десь половину піпеточки або на вологу шкіру, або вологими руками.

✨ Чекаю пару хвилинок. Сироватка дуже швидко вбирається, липкості не залишає. Іноді, якщо перед вмиванням я не робила масаж гуаша, то одразу після нанесення сироватки можу зробити масаж ролером. Тоді наношу подвійну порцію сироватки, щоб трошки довше вбиралася. Незалежно від кількості, вона дуже комфортно відчувається на шкірі й не липне.

✨ Закриваю зволожувальним кремом No! Boring Days. Вони чудово поєднуються.

Шкіра в результаті оксамитова, м’якенька, приємна на дотик та дійсно зволожена протягом всього дня. Тональна основа лягає поверх сироватки з кремом рівномірно, не скочується.

Мені ця сироватка дуже сподобалась! Чудовий продукт за приємною ціною🥰

Дякую за увагу❤️