Ірина 🦋

Новинки від Head & Shoulders

Новинки від Head & Shoulders

Мені вдалося протестувати 3 новинки від Head & Shoulders з лінейки Deep Cleanse.

Вже навіть і не згадаю, коли я купувала останній раз шампуні цієї фірми 🤷🏻‍♀️ Але знаю багато людей хто страждає на лупу, користуються тільки засобами від Head & Shoulders роками.

Моє волосся натуральне, нормального типу, пряме, непористе, особливо не плутається, лупи немає.

Дизайн пакування флакони тієї ж форми, що й раніше, але цього разу не білі, а прозорі. Кришечка фліп-топ, закривається дуже щільно, без дозатора. Екологічний флакон (за винятком ковпачка та етикетки) придатний для вторинної переробки.

Обʼєм 250мл

Характеристики гелева консистенція, середньої густоти. Колір прохорий зі злегка зеленим відтінком. Що важливо всі 3 шампуні не містять силіконів, збалансована за pH формула збагачена антиоксидантами. Заявлено що нормалізують роботу сальних залоз, зменшуючи жирність, ретельно абсорбують забруднення, шкірне сало та залишки стайлінгових засобів.

Результат використання Шампуні добре піняться, піна щільна, особливо якщо на початку спінити в руках, потім нанести на добре намочене волосся. Потрібно шампуня небагато, витрачається економно. Змивається теж нормально. Запах на волоссі на довго не залишається.

Всі 3 шампуні на моєму волоссі працюють приблизно однаково, якоїсь особливої ​​різниці в них не помітила. Після шампуню волосся добре очищене, розсипчасте, легко розчісується, шкіра голови не пересушена.

Не помітила що б вони збільшували час між миттям голови, але при цьому після них волосся не жирніє частіше ніж зазвичай. Мою стандартно як і з шампунями інших фірм приблизно раз на 3 дні. За час застосування не викликали сверблячки або лупи ні в мене, ні в чоловіка. Про вплив на лупу нічого сказати не можу, тому що в мене її немає.

Якщо при подальшому використанні щось помічу, доповню допис.

Тепер подробнее об их аромате и особенностях состава.

Head & Shoulders Deep Cleanse Detox Shampoo 🌊

Аромат легкого морського свіжого бризу, мені він більш чоловічий, схожий на більшість ароматів у чоловічих доглядових засобах з морськими нотами

Морські мінерали, що входять до його складу, надають детоксикувальну дію.

Новинки від Head & Shoulders

Аромат свіжий цитрусовий, мені теж трохи більш з чоловічими нотками. Склад збагачений екстрактом цитрусу.

Цей аромат мій улюблений, мені пахне дуже соковито смачно грейпфрутом та червоним апельсином 🤗 Його формула збагачена екстрактом грейпфрута.

На завершення можу сказати, що для своєї вартості не погані шампуні і варті вашої уваги

Хоч він мені і сподобався більше всіх за ароматом з 3, але з ним моє волосся жирніє десь на пів дня раніше, ніж з моїми улюбленими шампунями інших фірм 🤷🏻‍♀️