Мисткиня🎨

Echinacea на варті міцного імунітету

Echinacea на варті міцного імунітету

Вітання, паняночки!

Я схильна до сезонних вірусних захворювань і якщо хворіють, то з усіма неприємними симптомами. Тому на початку весни вирішила спробувати фітосироп з ехінацеєю від Nature Therapy. Як зазначає виробник:

У складі екстракти шипшини, калини, малини, журавлини насичують організм вітамінами та іншими біологічно активними речовинами, зміцнюють імунітет, зменшують запалення, захищають від вірусів та бактерій, благотворно впливають на функціональний стан кровоносної та сечовидільної систем, сприяючи очищенню організму від токсинів.

Ехінацея пурпурна зміцнює імунітет, проявляє протимікробну і противірусну, антиоксидантну, протизапальну, протиалергічну дію.

Бурштинова кислота підвищує імунітет і стійкість до вірусних інфекцій, показана при функціональних астенічних станах і для підвищення витривалості організму, потужний антиоксидант.

Мої враження

Я була дуже здивована яскраво-рожевим кольором. Густий, приємний на смак. Солодкий з легкою кислинкою, яку дає бурштинова кислота. Запах легкий фруктовый нехімічний. Брала для себе, але дітям від 6 років теж можна вживати.

Ефект від використання є! Якось потрапила під зливу й промочила ноги. Думала вже ось-ось почнеться: нежить, головний біль, висока температура... Але ні, цього не сталося)

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Echinacea на варті міцного імунітету