Holika Holika - спасіння чи нічний кошмар моїх недоліків?
Я не світлошкіра, до мене чіпляється засмага, як цукерки до ласунки😄 Тому влітку я максимально смаглява. А це табу для bb-крему від Holika Holika. Що ж робити, якщо гроші на засіб витрачені, подарувати нема кому, а викинути шкода? Рішення є!
В мене шкіра нормальна, місцями суха, а влітку місцями жирна; чутлива, з пігментацією та темними плямами під очима. Я не люблю щільні тональні засоби, тому завжди шукаю щось на кшталт легкого крему.
Багато від кого чула, що Holika Holika підлаштовується під тон шкіри, але чи справді це так?
В описі я такого не побачила і на своєму обличчі теж.
На перший погляд бб-крем має середній тон, але коли починаєш його розмазувати він значно світлішає, і навіть біліє. Якщо нанести його точково і одразу розтушувати, то виходить гарний легкий засіб.
Я віднайшла для себе спосіб втирати його тонким шаром, як крем.
Фото чистого обличчя
Фотопісля нанесення Holika Holika
Фото з макіяжем
Підведемо підсумки
Плюси:
- висвітлює шкіру/родимки, ластовиння, темні плями.
- якщо використовувати точково, або наносити тонким, втираючи шаром, як звичайний крем, то вистачає дуже надовго.
- не викликає подразнень.
Мінуси:
- Занадто підсушує. Але для дуже жирної шкіри ок.
- тільки для світлошкірих.
- Ціна завелика. Він не вартує своїх коштів.
Це не консилер, не тональний крем - чекати плотності і повного перекриття недоліків не варто. Але щоб трішки висвітлити тон він годиться. Звісно при умові суперового зволоження до, або якщо ви маєте жирний тип шкіри.
Чесно кажучи в мене залишилась дуже неоднозначна думка. Начебто і колір обличчя на фото подобається, але з іншої сторони, вживу виглядає неначе я скористалася відбілюючою маскою.
(усі фото зроблені на передню камеру при кімнатному освітленні, біля вікна)
Коментарі (0)