Олеогель для демакияжу Natureal
Та його тест-драйв 🏎️
Нещодавно на сайті makeup з'явився новий бренд доглядової косметики Natureal
Для себе обрала олеогель (навіть не була знайома з таким форматом)
Олеогель — ефективний засіб для демакіяжу та делікатного очищення шкіри, що в поєднанні з водою перетворюється на ніжне молочко.
Не потребує додаткового змивання, але мій панічний панікьор всеодно змиває додаткового гелем для вмивання
А ще така цікавинка, що його можно використовувати як маску!
Як очищення/демакіяж – нанести 1-2 горошини на суху шкіру, помасажувати 30 секунд, змити теплою водою або вологим теплим рушником – це надасть шкірі ще більшої бархатистості. Для стійкого макіяжу повторити 2 рази.
Як маска для обличчя – змішати в рівній пропорції з живильним кремом для обличчя, нанести на шкіру на 15 хвилин, змити водою.
.
Гель представлений в об'ємі 75мл та 35мл, саме в тревел форматі маю я
Пакування це неймовірна естетика
Гель приїхав у маленькому милому пакетику, картонна коробочка з зіп-стрічкою
На зворотній стороні ми бачимо поділки на яких можно відмітити місяць, коли ви його відкрили.
І щоб не малювати на флаконі я просто на фото обвела кружечок
.
Консистенція олео-гелю пружня, але від тепла рук тане.
Економний у використанні
Головне, що після змивання (навіть до вмивання гелем) він не залишає негативних відчуттів або відчуття плівки
Ковзає по обличчю гарно
Аромат я не відчуваю і це плюс
Склад
Доволі маленький
💙 Caprylic/Capric Triglycerides - складні ефіри гліцерину. Мають м'які дерматологічні властивості, не є комедогенними
💙 Glycerin - гліцерин, це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.
💙 Aqua - вода
💙 Sucrose Stearate - стеарат сахарозы используется во многих рецептах кремов и лосьонов для лица и тела, а также для приготовления гидрофильных масел и очищающих средств
💙 Squalane - сквален, Має пом'якшувальні, бактерицидні властивості. Легко засвоюється шкірою.
💙 Hydrolyzed Psoralea Corylifolia Extract - бакучіол стимулює утворення колагену та еластину, розгладжує лінії та зморшки
💙 Ascorbyl Tetraisopalmitate - форма вітаміну С. Має антиоксидантну, регенеруючу та освітлюючу дію. Стимулює синтез колагену та еластину.
💙 Sunflower seed Oil - соняшникова олія, рослинна олія, видобута з насіння соняшнику. Володіє чудовими зволожувальними та регенеруючими властивостями, робить шкіру більш еластичною.
💙 Tocopherol - вітамін Е, уповільнює процеси старіння, сприяє зволоженню зсередини, захищає клітини від пошкодження вільними радикалами.
Тест-драйв
На руку нанесла
Рідка підводка, туш для вій, кольоровий гель для брів, пудра та олівець для брів, тональний крем, бб-крем, перфектор, зелена база, рідкі та сухі рум'яна, консилер, хайлайтер, рідкий глітер, тінт, блиск, рідка помада, гелеві та звичайні олівці
Як бачимо після першого нанесяння оборону витримали 2 водостійкі туші, гель для брів, підводка, тінт і глітер
Як і радить виробник для стійкого макіяжу олеогель нанести повторно І він впорався
Однозначно рекомендую цей гель і дуже хочу продовжити знайомство з іншими засобами бренда Natureal 💙
І новий прикольчик) Раніше перемішувались фото в луксах, а тепер і в дописах)
Коментарі (0)