Yana__matviets

Олеогель для демакияжу Natureal

Нещодавно на сайті makeup з'явився новий бренд доглядової косметики Natureal
Для себе обрала олеогель (навіть не була знайома з таким форматом)

Олеогель — ефективний засіб для демакіяжу та делікатного очищення шкіри, що в поєднанні з водою перетворюється на ніжне молочко.

Не потребує додаткового змивання, але мій панічний панікьор всеодно змиває додаткового гелем для вмивання

А ще така цікавинка, що його можно використовувати як маску!

Як очищення/демакіяж – нанести 1-2 горошини на суху шкіру, помасажувати 30 секунд, змити теплою водою або вологим теплим рушником – це надасть шкірі ще більшої бархатистості. Для стійкого макіяжу повторити 2 рази.

Як маска для обличчя – змішати в рівній пропорції з живильним кремом для обличчя, нанести на шкіру на 15 хвилин, змити водою.

Гель представлений в об'ємі 75мл та 35мл, саме в тревел форматі маю я

Пакування це неймовірна естетика

Гель приїхав у маленькому милому пакетику, картонна коробочка з зіп-стрічкою

На зворотній стороні ми бачимо поділки на яких можно відмітити місяць, коли ви його відкрили.

І щоб не малювати на флаконі я просто на фото обвела кружечок

Консистенція олео-гелю пружня, але від тепла рук тане.

Економний у використанні

Головне, що після змивання (навіть до вмивання гелем) він не залишає негативних відчуттів або відчуття плівки

Ковзає по обличчю гарно

Аромат я не відчуваю і це плюс

Склад

Доволі маленький

💙 Caprylic/Capric Triglycerides - складні ефіри гліцерину. Мають м'які дерматологічні властивості, не є комедогенними

💙 Glycerin - гліцерин, це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.

💙 Aqua - вода

💙 Sucrose Stearate - стеарат сахарозы используется во многих рецептах кремов и лосьонов для лица и тела, а также для приготовления гидрофильных масел и очищающих средств

💙 Squalane - сквален, Має пом'якшувальні, бактерицидні властивості. Легко засвоюється шкірою.

💙 Hydrolyzed Psoralea Corylifolia Extract - бакучіол стимулює утворення колагену та еластину, розгладжує лінії та зморшки

💙 Ascorbyl Tetraisopalmitate - форма вітаміну С. Має антиоксидантну, регенеруючу та освітлюючу дію. Стимулює синтез колагену та еластину.

💙 Sunflower seed Oil - соняшникова олія, рослинна олія, видобута з насіння соняшнику. Володіє чудовими зволожувальними та регенеруючими властивостями, робить шкіру більш еластичною.

💙 Tocopherol - вітамін Е, уповільнює процеси старіння, сприяє зволоженню зсередини, захищає клітини від пошкодження вільними радикалами.

На руку нанесла

Рідка підводка, туш для вій, кольоровий гель для брів, пудра та олівець для брів, тональний крем, бб-крем, перфектор, зелена база, рідкі та сухі рум'яна, консилер, хайлайтер, рідкий глітер, тінт, блиск, рідка помада, гелеві та звичайні олівці

Як бачимо після першого нанесяння оборону витримали 2 водостійкі туші, гель для брів, підводка, тінт і глітер

Як і радить виробник для стійкого макіяжу олеогель нанести повторно І він впорався

Однозначно рекомендую цей гель і дуже хочу продовжити знайомство з іншими засобами бренда Natureal 💙

І новий прикольчик) Раніше перемішувались фото в луксах, а тепер і в дописах)