Мисткиня🎨

Натуральна маска для росту, зміцнення та блиску волосся

Вітання, паняночки!

Нещодавно спробувала маску для волосся на основі безбарвною хни. У складі окрім хни також є амла - антиоксидант і джерело вітаміну С, брінгарадж зупиняє процес випадіння волосся та кропива, яка зміцнює волосся і усуває підвищену жирність шкіри голови. Ділюся враженнями.

В пакетику 25 г. зеленої пудри дрібного помолу. Цього об'єму вистачило на мою довжину трохи нижче плечей. . Обов'язково перед застосуванням треба зробити тест на алергію.

Використовувати лише неметалеві предмети і в рукавичках. Пудру залити гарячою водою і ретельно розмішати. Це вимагає неабиякої спритності!

Колір отриманої суміші такий собі💩, а запах - приємний трав' яний. По консистенції має бути, як густа сметана. Нанесла спочатку на корені, а потім на всю довжину. Зробила невеликий масаж і сховала волосся під поліетиленові шупочку для душу. Витримала 30 хвилин...

Не такий результат я очікувала. Була твердо впевнена: якщо в складі хна безбарвна, то волосся не пофарбує... Свята наївність! Якщо коротко: від природи маю русяве волосся та освітлені пасма, що відросли. Вони стали попелясто-русявими!

Але, як кажуть, брак для технолога - це знахідка для художника. Моя помилка перетворилася на справжню родзинку! Чудовий відтінок)

Результат: густе, блискуче, гладеньке, міцне, попелясто-русяве волосся) Шалений об'єм - копия просто! Але маска в чистому вигляді сушить волосся, тому для кращого ефекту додаю улюблену олію.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня