Закрева Дарʼя🦄

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Як я готуюсь до літа? Ось мої 5 кроків:

1. На фото ви бачите spf крем DR.CEURACLE HYAL REYOUTH MOIST SUN SPF 50. Раніше я ніколи не використовувала сонцезахисні креми. А цього літа вирішила, що час прийшов. А ви користуєтесь spf кремами? Мені всі його рекомендували, я вирішила спробувати, ще для мене було важливо, щоб у складі був ніацинамід. Дуже легка структура, легко наноситься, не залишає слідів на шкірі, немає жирного блиску.

2. Давно хотіла спробувати маску elizavecca carbonated bubble clay mask. Тільки почала використовувати, тому багато не розкажу про цей продукт. Вона так прикольно піниться і лоскоче. Час покаже буду ще заказувати чи ні.

3. Колись писала допис про мої цілі на рік. Потрішки я виконую їх. Тому третій крок- це електроепіляція, щоб бути гладенькою влітку.

4. Як же без засобів для волосся ? Вирішила зробити велику закупку засобів Envie та Raywell. Вже протягом року користуюся їми, і говорю однозначно, що буду купувати їх.

5. Пʼятий та останній крок- це тонер для інтенсивного зволоження та пожвавлення шкіри Vitamin Hyaluronic Acid Vitalizing Toner. Він чудово зволожує, роблячи шкіру сяючою та свіжою. Він підходить для моєї шкіри, тому що не містить духів і спирту, він містить ніацинамід, який допомагає вирішити мою проблему в Т-зоні. Особливість в тому, що він має злегка гелеву консистенцію, тому потрібен час, щоб вбратися. Сподіваюсь, що цей тонер для обличчя підійде для літа.

#summerwithmakeupclub
#summerwithmakeupclub
#summerwithmakeupclub
#summerwithmakeupclub