#summerwithmakeupclub
Привіт! Сьогодні хочу поділитися з вами двома засобами, без яких не уявляю свого літа. Вони стали для мене просто незамінними.
Домашній Скраб для Шкіри
Перший засіб – це скраб, який я роблю вдома. Його склад максимально простий: кава, мед і улюблене ефірне масло. Цього разу я додала масло чайного дерева. Я використовую цей скраб для шкіри, і він також чудово допомагає боротися з прищами на зоні декольте.
Раніше я перепробувала багато різних магазинних скрабів, але рік тому моя тітка порадила зробити скраб самостійно вдома. Відтоді я більше не купую готові засоби, а використовую лише свій домашній рецепт
Автозагар від Dove
Другий засіб, без якого я не уявляю свого літа, – це автозагар. У мене він від бренду Dove. Оскільки я досить бліда, цей автозагар став моїм справжнім порятунком.
Наношу його на добре скрабовану шкіру, використовуючи руки. Потім ретельно мию руки, щоб не залишалося плям, наче я лузала горіхи.
Засіб наноситься рівномірно, змивається без проблем і не залишає плям. Незважаючи на те, що деякі люди критикують автозагари, я обожнюю саме цей продукт.
У мене є з чим порівняти, адже я пробувала автозагар у формі пінки, але результат був далекий від ідеального – я ставала зеленкуватого відтінку. Це зовсім не те, що я хотіла.
Ось такі два засоби стали моїми улюбленцями на літо. Вони допомагають мені почуватися впевнено і доглянуто все літо ☀️
5 кроків, які я виконую, щоб бути готовим до теплих днів:
1. Масаж: Починаю з регулярного масажу, щоб покращити кровообіг, зняти напругу та підготувати шкіру до наступних етапів догляду.
2. Скраб: Використовую скраб для тіла, щоб видалити мертві клітини шкіри та зробити її гладкішою.
3. Зволоження: Щодня зволожую шкіру якісним лосьйоном або кремом, щоб зберегти її м'якою та пружною.
4. Захист від сонця: Застосовую сонцезахисний крем із високим SPF, щоб захистити шкіру від шкідливого ультрафіолету.
5. Автозагар: Використовую засоби для автозагару, щоб надати шкірі легкий бронзовий відтінок, не піддаючи її шкідливому впливу сонячних променів.
Таким чином, моя шкіра готова до літа, виглядає здоровою та доглянутою!💖
Коментарі (0)