Бюджетний Тарт?
Недавно придбала консилер від Eveline, і хочу поділитися відгуком.
Перш за все мене привабило упакування, яке дуже схоже на всім відомий Tarte.
Зручний дизайн і привабливий зовнішній вигляд вже створюють гарне враження.
Об'єм продукту становить 7 грамів, що є доволі економічним варіантом — вистачить на довгий час, навіть при щоденному використанні.
Аплікатор вартий окремої уваги. Він великий, що робить нанесення консилера дуже зручним. Я люблю такі аплікатори, оскільки вони дозволяють точно і швидко розподілити продукт по обличчю.
Склад продукту
Консилер містить Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Kaolin, Isododecane, Glycerin, Polybutene, VP/Hexadecene Copolymer, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Trimethoxycaprylylsilane, Triethoxycaprylylsilane, Cera Alba, Trimethylsiloxysilicate, PEG/PPG-19/19 Dimethicone, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Magnesium Sulfate, Sodium Chloride, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Propylene Carbonate, Disodium EDTA, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Hexyl Cinnamal.
В складі продукту є кілька компонентів з категорії «середня безпека», зокрема парфуми та консерванти, але вони необхідні для тривалого зберігання продукту.
Відтінок та покриття
Я обрала відтінок 03, який, як на мене, є доволі універсальним. Він підходить для більшості типів шкіри і добре перекриває синці під очима та інші недоліки. Покриття досить щільне, що дозволяє легко приховати будь-які недосконалості.
Користуюсь цим консилером вже тривалий час і жодної негативної реакції на шкірі не помітила. Продукт не забивається в зморшки.
Він виглядає природно і тримається протягом усього дня.
На мою думку, цей консилер від Eveline — чудовий варіант для тих, хто шукає якісний продукт за доступною ціною.
Коментарі (0)