Lytvynenko

#IHATETHISINMYROUTINE | Мій топ 10

#IHATETHISINMYROUTINE | Мій топ 10

Підтримую челендж DARIIAKOVACH та пишу про свій топ 10 ненависних процедур та етапів, що інколи роблю через силу:

1. Миття голови. Багато дівчаток написали про це, і я тішуся, що нас таких чимало)
  2. Укладки, сушка феном і робити будь-які зачіски. Я бішуся кожен раз, коли через невдало підібраний догляд моє волосся стає неслухняним і перестає вкладатися саме, і я вимушена щось із ним робити.
  3. Вищіпування брів. У мене швидко відростають небажані волоски і втрачається форма. І кожен раз я через силу їх скубаю 😬
  4. Чекати 15 хвилин, щоб нанести крем після ретиноїду. Час в ці моменти наче зупиняється.
  5. Гоління. Хто скаже, що любить цей процес - явно щось недоговорює 🤣 Я не знаю тих, кому це в кайф. Що сам процес, що інколи результат із подразненням - бісячі.
  6. Робити складні та довгі макіяжі. Якщо нанесення декоративки вимагає витратити більше 5-7 хв, то я пас. Стрілки - сюди ж 🙈 Вони від лукавого і я таке уже не пропагую))
  7. Червона помада - знову сюди. Мені не пасує, мені не подобається процес нанесення і те, як вона сходить. Якщо елементом дрес коду будуть червоні вуста, то я не йду)))
  8. Миття пензлів. Кожен раз збираюся придбати зручний девайс для цього, аби полегшити собі участь, але все ніяк.
  9. Манікюр, педикюр і все, що з ними повʼязано. Терпіти не можу самій робити фарбування нігтів, пиляти тощо.
  10. Захламлення поличок купою засобів. Не люблю паралельно використовувати декілька сироваток, вмивачок тощо. Закінчився продукт-тільки потім відкриваю новий. Це в ідеалі. Але все рідше і рідше виходить)

Чималий вийшов список, але щирий) Дякую за увагу 💖