krutoguuz

Огляд на гідрогелеві маски від Joko Blend

Огляд на гідрогелеві маски від Joko Blend

Вже давно планувала спробувати всі гідрогелеві маски та їх поріняти. Тому сьогодні нашу першу частину відкривають маска Bourbon Rose та Beta-Carotene Calendula.

Огляд на гідрогелеві маски від Joko Blend

Призначення: відновлення, від подразнень, живлення, зволоження

Комплекс активних компонентів уповільнює процеси старіння, зменшує почервоніння, запалення і сприяє оновленню шкірного покриву. Вітамін А інтенсивно живить і зволожує епідерміс, надаючи йому гладкість, м'якість і еластичність. Екстракт і пелюстки календули дарують шкірі рівний тон і свіжість.

Як ця маска виглядає на шкірі можна побачити в Ta_nyaaaaaaahttps://club.makeup.com.ua/post/40395/ . В неї це виглядало трішки естетичніше ніж в мене, бо не можу я ще ніяк подружитися з їхньою консистенцією(((

Після шкіра дуже приємна на дотик, матова, подразниння заспокоїлися та гладесенька. По відчуттях тніби після якоїсь кремової маски, шкіра наповнена.

Призначення: відновлення, зволоження, очищення

Вітамінний засіб цілеспрямовано діє на відновлення пошкоджених ділянок епідермісу, регенерацію тканин і клітинне оновлення. Маска збагачена колагеном, екстрактами пелюсток і квіток троянди, завдяки яким шкіра стає більш пружною, мімічні зморшки та дрібні недосконалості стають менш помітними.

Як ця маска виглядає на шкірі теж можна побачити в Ta_nyaaaaaaa https://club.makeup.com.ua/post/29242/ .

Після шкіра дуже приємна на дотик, матова та гладесенька.

Обираючи між цими двама, ще раз би обрала першу. Бо вона для мене більш функціональніша. Але обтдві маски варті уваги і у кожної шкіри може бкти різний запит.

Далі чекайти допис про маску з волошками та годжі 🥰

Користувалися альгінатними масками?