Тонер для обличч я Scinic з екстрактами лимону та лайму
Тонізування з запахом спрайту :)
Привіт, це Ася!
На огляді Тонер для обличчя Scinic з екстрактами лимону та лайму
Я використала його вже повністю, вистачило на 2.5 місяці щоденного користування.
Опис від виробника:
Засіб глибоко та бережно очищує пори, запобігає появу запальних процесів, ніжно злущує верхній шар змертвілих клітин шкіри та прибирає жирний блиск. До складу засобу входить 30% мінеральної води, гіалуронова кислота, екстракти зеленого чаю, лайму, лимону, м’яти, шавлії, кориці. Фруктові кислоти сприяють очищенню шкіри, попереджають появу запалень, звужують пори, мають відбілюючий та антибактеріальний ефект. Екстракт шавлії зволожує, живить, тонізує шкіру, розгладжує зморшки, нормалізує роботу сальних залоз, стимулює регенерацію клітин. Екстракт кіноа має протизапальну та релаксуючу дію.
Мої враження:
Тонік легкий, має приємний запах, не залишає липкості. Добре заспокоював мою шкіру, зволожував, трохи освітлював. Не викликав висипань , навпаки допомагав з ними боротися. Мінусів не помітила, задоволена засобами. Гарний варіант для людей з не дуже проблемною шкірою. Особливо класних активів він не має, тому допомогти з серйозними проблемами не зможе. Просто непоганий, базовий засіб для піклування за шкірою.
Дякую за увагу!
Коментарі (0)