AsyaFox

Міцелярна вода "Дотик троянди" NIVEA Rose Touch Micellar Water

Міцелярна вода "Дотик троянди" NIVEA Rose Touch Micellar Water

Привіт, це Ася! На огляді

Опис від виробника:

Переваги NIVEA Rose Touch:
- Містить органічну трояндову воду.
- Дбайливо видаляє макіяж та забруднення.
- Зволожує та освіжає шкіру.
- Підходить для обличчя, очей, губ і чутливої шкіри.
- Формула спеціально розроблена для чутливої шкіри

Міцелярна вода не просто очищує, але й доглядає за вашою шкірою. Виготовлена на основі органічної трояндової води, вона делікатно видаляє макіяж та інші забруднення, залишаючи шкіру свіжою та зволоженою.
дбайливе очищення без залишків жирної плівки, забезпечуючи ідеальне зняття макіяжу.
Тепер моя думка:

У мене загалом нормальна шкіра. Я користуюся лише бюджетними міцелярками (нівея, гарнієр, сімпл і тд.), адже не бачу сенс за них переплачувати якщо моя шкіра не чутлива та не схильна до алергічних реакцій. Я краще куплю набагато дорожчий тонер чи крем, які дадуть моїй шкірі як мінімум зволоження. Щодо описів до міцелярок по типу: "піклується про шкіру" , по перше, я в це не вірю, по друге, мені на це всеодно. Я фарбуюся, потім змиваю косметику міцеляркою, потім змиваю цю ж міцелярку комфортним для себе засобом для вмивання. Тобто, фунція міцелярної води , фактично - зняти макіяж. Вона має перебувати на обличчі не довше декількох хвилин.

Відгук:

Звичайна, на мою суб'єктивну думку - якісна міцелярна вода. Добре змиває всі види косметики окрім водостійких. Приємно пахне, подразнень не викликала. Вистачило на 3 місяці ( користувалася раз на 2-3 дні) залежно від того як часто фарбувалася. Загалом задоволена, але повторю не скоро, перейшла на інші способи очищення. Більш екологічні, щоб менше витрачати ватних дисків ( коли зрозуміла як багато я їх використовую просто для свого обличчя і викидаю на смітник).

Всім дякую за увагу!