Sabrina 🩷

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Літом хочеться виглядати особливо красиво, нарешті одягнути улюблену сукню, оголити ніжки, та насолоджуватись кожним промінчиком сонця.

1. Одне з того, що давно хотіла спробувати, але ніяк не наважувалась, це лазерна епіляція. Розпочала курс ще весною, тому до початку літа вже маю перші приємні результати. Хто ще досі має сумніви, йти на цю процедуру або ж ні, однозначно раджу. Кожен раз тепер задаю собі питання: "Чому не зробила цього раніше?"

2. В особливу жарку погоду полюбляю користуватись м'якими тонізуючими спреями для обличчя та тіла. Вже придбала для себе дві баночки, одна завжди зі мною в сумочці, щоб освіжитись надворі. Для мене це стало спасінням, особливо в подорожах і довгих прогулянках.

3. Ще одними з улюблених засобів стали шимери для тіла, у мене є і у вигляді лосьйону та спрей. Теж поновила свою косметичку бо вони мають властивість швидко закінчуватись. Особливу увагу приділяю зоні декольте та ніжкам. Незабула також і про улюблені літні аромати парфумів, адже зимові аромати літом відчуваються дуже солодко, тому в цю пору надаю перевагу легким та ніжним ароматам.

4. Літом також хочеться щоб і волосся виглядало більш живим та блискучим, тому після візиту до перукаря інтенсивніше користуюсь бальзамом, спреями-захистами для волосся, та олійками.

5. І здається вже традиційно напишу про SPF, бо сонцезахист неймовірно важливий. В першу чергу це крем для обличчя, та лосьйони для тіла. На початку літа обираю сонцезахисні лосьйони з найвищим рівнем SPF, бо маю дуже світлу шкіру. А вже згодом, коли шкіра до сонечка трохи звикне то переходжу до олійок для засмаги (улюблена на фото), вона неймовірно сяє на сонечку та живить.