KsuLv

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub
#summerwithmakeupclub

Для мене літо - це ароматні квіти, смачнющі фрукти, домашні овочі, неймовірні заходи сонця, пікніки з друзями, подорожі та нові відкриття.

Влітку мій доглядовий арсенал дещо змінюється, що повʼязано звісно з температурним режимом.

Мій топ 5 кроків, які я виконую при підготовці до літа такий:

  1. SPF (sun protection factor)! Він завжди на першому місці, бо я вже знайома з тим, що таке «пігментація» і розумію яке важливе значення він має для моєї шкіри. Ось вже 2 роки поспіль я користуюсь Jan Marini Physical Protectant Tinted SPF 45. Для моєї комбінованої шкіри це найкраще, що я коли-небудь зустрічала! Засіб не лише захищає від UVA та UVB спектру випромінювання, а й зволожує та контролює (завдяки оксиду цинку, який є у складі) виділення шкірного сала.
  2. Запасаюсь серветками з целюлозою. Раніше використовувала спеціальні матуючі серветки для обличчя, тепер з ціллю економії, перейшла на звичайні і різниці в дії не помітила.
  3. Оновлюю декоративну, бо влітку хочеться більше блиску та яскравих кольорів!
  4. Купую міст для тіла замість парфуму, бо влітку хочеться більшої легкості і свіжості. На даний момент серед фаворитів міст для тіла від VS Midnight Bloom.
  5. Оновлюю запаси сухого шампуню, бо в спекотні дні жирність волосся може проявлятися вже вкінці дня. Незмінний фаворит - Batiste Dry Shampoo Clean and Classic Original.

Дівчатка, нехай кожне літо приносить радість і незабутні моменти!

Всіх обіймаю 🥰