V R O D L Y V A

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Привіт Makeupclub 🖤

Розповім про свої 5 кроків у підготовці до літа. А тут саме те, чим я користуюся виключно влітку і дуже рідко або взагалі не користуюся в іншу пору року.

1 крок. Зволожую шкіру і захищаю її від сонця я цілий рік. Тобто, той кремчик з spf, який багато хто купує собі на літо, я наношу щодня, навіть взимку.
Але тільки влітку я люблю бігати і не люблю червоне спітніле обличчя 😬 Та ситуація, коли я не хочу поєднувати поєднане 🤭
Ця крем-пудра з spf 50+ у найсвітлішому відтінку ідеально мені підходить для тренувань на відкритому сонці.

  • Сонцезахисний ВВ-крем-пудра Shiseido Sport BB Compact - Light

Я люблю свіжий, морський, зелений, деревний, цитрусовий аромати. На літо останні роки два брала собі з нотами манго 🥭 , але цього літа я віддаю перевагу унісексовому, навіть деякому чоловічому свіжому аромату, тому що жіночого аналога не знаходжу. І швидше за все саме з цим красенем я частіше проводитиму це літо 😏

  • Туалетна вода Masaki Matsushima M;0 C Men

Стать: для чоловіків
Тип аромату: деревинні
Початкова нота: Текіла, Цитрус
Нота серця: Дзвоник, Яблуко

Є палетки, якими я користуюся лише влітку, тому що вони створюють певний вайб 🌆 Найчастіше це яскраві і навіть неонові тіні та пігменти 🌈, спаркли, дуохроми, мультихроми ✨ Також супутниками завжди будуть яскраві підводки та туші для вій. Я обожнюю такі макіяжі і влітку у мене частіше грайливий настрій та бажання покреативити. Звичайно, я роблю яскраві мейки і восени та взимку, але стиль літніх макіяжів відрізняється від них .

Цікаво, чи є тут фанати яскравих палеток тіней і чи зможуть вгадати яка на фото.

Особисто для мене вона стала однією з найлітніших у 2022 році (коли я отримала її – це стало одним із найприємніших моментів того року).

Тільки влітку я роблю педикюр і найчастіше сама. Під час процесу я можу щось дивитися і їсти, можу забути щось взяти і мені доведеться повернутися. І так завжди, навіть якщо ти ретельно готувався 😅 Але навіть якщо я все передбачила, я не уникну того, щоб забруднити сусідні пальці лаком, без цієї штучки.
Прикол її в тому, що вона силіконова і з нею мої пальчики не втомлюються і не болять у процесі педикюру 👌🏻 Бо вона гнучка і більш м'яка порівняно з пружним дрібнопористим матеріалом, який частіше зустрічається.

  • Роздільник пальців Peggy Sage

Як тільки починаю носити літнє взуття, навіть розношене, поки шкіра не звикне або її ніяк не рятувати, у мене виникатимуть мозолі та натоптиші. Цей кремчик мені дуже допомагає влітку і мої ступні м'які та акуратні як лапки у котика 🐾

  • Honest Products med JAR №9 Anti-Calluses Foot Cream

    Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜