Tanserb

Гель лаки Kira Naills у відтінках 7 та 168

Хочу нагадати, що я не майстер манікюру, а криворукий домашній користувач 😄 . Мої манікюри далекі від професійних, попереджаю відразу і перепрошую за всі неприємні косяки. Але, гадаю, це не завадить нам розглянути гель лаки, їхні відтінки. Про особливості кожного відтінку я напишу нижче.

Мою колекція гель лаків Kira Naills налічує 11 відтінків (на фото тільки 9) , я їх збирала 2,5 роки ) Ну, гадаю, це про щось говорить. Так, я дуже люблю кольорові гель лаки Kira Naills. У них дуже гарна якість, та бюджетна ціна. І дуже велика кольорова гама.

Основна колекція Kira nail це досить широкий вибір емалевих відтінків. Є у бренду і Кішки, і блискітки, і вітражні (напівпрозорі), і міні (У мене є кілька малюків по 1 мл, скоро зроблю огляд). Але сьогодні про основну колекцію та її двох представників.

Пензлик цілком зручний, рівний зріз. Я, звичайно, бачила і зручніші кисті (коли заокруглений зріз, він ідеальний під форму кутикули), але головне, кисті гарної якості і ними цілком зручно наносити гель лак.

Kira nails 007 – персиковий, ніжний відтінок. Має певну частку прозорості. У два шари (не надто тонких) дає досить щільне покриття, але при цьому повітряне, легке. Наноситься легко, безпроблемно. В один шар напівпрозорий. Дуже ніжний, дівочий відтінок.

Kira nails 168 – Називається Морська піна. І виглядає так само. Дуже ніжний, світлий, розбавлений білим м'ятний. Злегка замазувальний. Тому наноситься не так легко, як інші відтінки. У першому шарі полосить. Якщо звикнути до нього, то можна нанести у два шари. Але в мене найчастіше виходить три тонкі. Відтінок непоганий, але мені хотілося б на пів тону яскравіше.

В цьому манікюрі використані обидва відтіна (007 та 168)

А в цьому манікюрі на мізинці відтінок Морська піна 168, а на середньому персиковий 007

Далі буде … Ще багато відтінків 😏