☕️ Karina ☕️

Пом'якшувальне рідке крем - мило Duru

Пом'якшувальне рідке крем - мило Duru

Затягувати не буду. Тому поїхали🌊

Інгредієнти - морська сіль.
Тип - для рук, для тіла.
Форма - крем, рідкий.

Колір - ніжно блакитний.

Запах - не впевнена, що морський, але якийсь свіжий, яскраво виражений косметичний. Дуже нагадує звичайне синє мило із дитинства. Після миття на руках майже не чути, дуже легкий шлейф.

Об'єм - 300 мл.

Duru 1+1 Soft Sensations – пом'якшувальне крем-мило, яке подбає про проведення ефективних, але делікатних очищувальних процедур, які не можуть нашкодити здоров'ю шкірного покриву. Засіб з м'якою формулою відрізняється універсальністю, бо підходить для миття рук і всього тіла.

Мило від бренда Duru має приємний аромат і добре пінливу консистенцію, шовковиста вуаль якої приємно стикається зі шкірою, гарантує ефективне видалення забруднень і забезпечує глибокий пом'якшувальний ефект. Активна формула засобу збагачена рослинними компонентами, які справляють заспокійливу і регенерувальну дії, мають тонізувальну властивість, підтримують оптимальний баланс вологи шкірного покриву і захищають його від сухості.

Пом'якшувальне рідке крем - мило Duru
Пом'якшувальне рідке крем - мило Duru

Інградієнти - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium chloride, cocamidopropyl betaine, Glycerin, parfum, PEG - 4 Rapeseedamid, Styrene Acrylates Copolymer, Tetrasodium EDTA, Sodium PCA, Sea Salt, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitata Extract, Laminaria Hyperborea Extract, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Citric Acid, Coumarin, Limonene, CI 42090, CI 60730.

3 елементи середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна. Додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.

🟠CI 42090 - БАРВНИК БЛАКИТНИЙ - синтетичний аніліновий блакитний барвник (Blue 1). Являє собою суміш солей амонію, натрію та алюмінію. Має сильні антисептичні властивості. Зареєстрований як харчова добавка Е 133. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 може використовуватись у косметиці без обмежень як синій барвник. CI 42090. FD&C Blue 1 — синтетичний барвник, виготовлений з нафти; цей барвник схвалений FDA для використання в продуктах харчування, фармацевтиці та косметиці.

🟠CI 60730 - кислотний фіолетовий - синтетичний барвник фіолетового кольору. Не використовується в харчовій промисловості, тільки в косметиці. В основному в фарбах для волосся і змивних косметичних засобах. Барвник безпечний при дотриманні норм максимальної концентрації (рекомендована концентрація не повинна перевищувати 1%). При внутрішньому вживанні можуть спостерігатися незначні ознаки отруєння. Також можливі алергічні реакції при контакті зі шкірою.

3 елементи не знайдено.

🟢Styrene/Acrylates Copolymer - це синтетичний полімер, який використовується в якості плівкоутворювача в косметиці і засобах особистої гігієни, який володіє непрозорими властивостями і зустрічається в різних формулах, в тому числі для сонцезахисних кремів і інших лосьйонів. Сополимер стирол / акрилати містить великі молекули, які не проникають в шкіру. Безпечний.

🟢Laminaria Hyperborea Extract - Фітопрепарати, які отримують при переробці слані Л., ефективно зволожують шкіру, очищають і дезінфікують її, активізують внутрішньоклітинні процеси, насичують клітини киснем. Мають загущаючу та емульгуючу здатність. Висока біологічна активність Л. обумовлена ​​органічними та мінеральними сполуками: полісахаридами, амінокислотами, вітамінами А, D, 82, Е, мінеральними речовинами (йод, бром, залізо, кальцій, магній, фосфор, сірка), а також хлорофілом, жирними кислотами. Екстракт Л. вводять до складу зволожуючих, поживних, кремів, що регенерують, емульсій, гелів, антицелюлітних кремів. Безпечний.

🔵Peg-4 Rapeseedamide - ПАР/очищення рослинного походження. Низько-в'язка рідина жовтого кольору. Загущувач, пережирювач, солюбілізатор та емульгатор для широкого спектру косметичних виробів на основі ПАР. Значно знижує дратівливу дію аніонних ПАР і не містить нітрозамінів. Має чудові піностабілізуючі та дерматологічні властивості, яскраво виражену миючу дію і залишає приємне відчуття на шкірі після миття. Підходить як загусник для систем без SLES. Здатний солюбілізувати великі кількості масел у сумішах ПАР з низьким вмістом води і дозволяє створювати олії для душу з гарним піноутворенням та відчуттям на шкірі після застосування. Допустимо.

Тобто склад нормальний, середня безпека тільки у барвників та віддушки, які є майже у всіх подібних засобах.

Я використовую його для миття рук.
По відчуттям делікатне, ручки ніжні, злегка ніби зволожені та гладенькі. Мені дуже подобається.

І ще б хотіла вас запитати. Які фото Вам подобаються більше - на чорному фоні (як у попередніх дописах) чи звичайні?