Вітаміни “Skin, nails &hair”від Solgar
Дієтична добавка «Шкіра, нігті та волосся»
Моє волосся зараз, нажаль, не в найкращому стані і дуже активно випадає.
Вирішила спробувати саме ці вітаміни, їх порадив лікар і звісно, чула багато схвальних відгуків.
Кількість:60 штук.
Курс- місяць по 2 прийоми на добу. Одна баночка-на один курс.
Упакування: темне важке скло, під кришкою є захисна плівка. В упаковці є пакетик з осушувач від вологи. Сама банка була в прозорій плівці з наліпкою-перекладом.
Сама таблетка велика, але труднощів з ковтанням в мене не викликала.
Виробник: Solgar, США.
Комплекс має такі активні речовини:
🔸метилсульфонілметан-500мг( натуральне джерело сіри , активує вироблення кератину та колагену, що робить шкіру пружною, еластичною, сприяє росту волосся та нігтів).
🔸вітамін С- 60 мг
🔸кремній-25 мг
🔸L-пролін-25 мг
🔸L-лізин- 25 мг
🔸цинк-7,5 мг
🔸мідь-1мг.
Що обіцяє виробник?
-покращення структури волосся та нігтів;
-сприяння пружності та еластичності шкіри;
-захист від УФ променів;
-регулювання роботи сальних залоз;
-сприяє загальному покращенню організму.
По відгуках читала, що комусь не підходили і викликали нудоту.
Тут лікар мене попередив, що варто спочатку поснідати або повечеряти, а потім приймати вітаміни.
Я дотримуюся цієї рекомендації, снідаю(вечеряю, якщо це другий прийом) і потім вже приймаю вітамін, запиваючи водою.
Я вже закінчую баночку, лишилось днів на 5, за цей період в мене не було нудоти після прийому таблетки, тобто, в мене нудоту вітаміни не викликали.
Що я помітила за цей час (майже місяць) :
- волосся поки продовжує випадати після миття, але протягом дня випадіння зменшилось;
- нігті- тут ефект помітніший. Нещодавно я зняла гель і зазвичай після гелю мої нігті дуже довго відновлюється, але на фоні прийому вітамінів моя пластина в гарному стані, нігті не ламаються, виглядають непогано як після зняття гелю. Тут я дуже задоволена;
- Шкіра- на обличчі немає висипань та обличчя менше жирніє.
В загальному, негативних вражень вітаміни не викликали, закінчу курс і сподіваюсь, стан волосся покращиться(хоча тут потрібно комплексно працювати).
Дякую за увагу❤️
Коментарі (0)