Zera Khaibulaeva

Вітаміни “Skin, nails &hair”від Solgar

Моє волосся зараз, нажаль, не в найкращому стані і дуже активно випадає.

Вирішила спробувати саме ці вітаміни, їх порадив лікар і звісно, чула багато схвальних відгуків.

Кількість:60 штук.

Курс- місяць по 2 прийоми на добу. Одна баночка-на один курс.

Упакування: темне важке скло, під кришкою є захисна плівка. В упаковці є пакетик з осушувач від вологи. Сама банка була в прозорій плівці з наліпкою-перекладом.

Сама таблетка велика, але труднощів з ковтанням в мене не викликала.

Виробник: Solgar, США.

Комплекс має такі активні речовини:

🔸метилсульфонілметан-500мг( натуральне джерело сіри , активує вироблення кератину та колагену, що робить шкіру пружною, еластичною, сприяє росту волосся та нігтів).

🔸вітамін С- 60 мг

🔸кремній-25 мг

🔸L-пролін-25 мг

🔸L-лізин- 25 мг

🔸цинк-7,5 мг

🔸мідь-1мг.

Що обіцяє виробник?

-покращення структури волосся та нігтів;

-сприяння пружності та еластичності шкіри;

-захист від УФ променів;

-регулювання роботи сальних залоз;

-сприяє загальному покращенню організму.

По відгуках читала, що комусь не підходили і викликали нудоту.

Тут лікар мене попередив, що варто спочатку поснідати або повечеряти, а потім приймати вітаміни.

Я дотримуюся цієї рекомендації, снідаю(вечеряю, якщо це другий прийом) і потім вже приймаю вітамін, запиваючи водою.

Я вже закінчую баночку, лишилось днів на 5, за цей період в мене не було нудоти після прийому таблетки, тобто, в мене нудоту вітаміни не викликали.

Що я помітила за цей час (майже місяць) :

• волосся поки продовжує випадати після миття, але протягом дня випадіння зменшилось;
  • нігті- тут ефект помітніший. Нещодавно я зняла гель і зазвичай після гелю мої нігті дуже довго відновлюється, але на фоні прийому вітамінів моя пластина в гарному стані, нігті не ламаються, виглядають непогано як після зняття гелю. Тут я дуже задоволена;
  • Шкіра- на обличчі немає висипань та обличчя менше жирніє.

В загальному, негативних вражень вітаміни не викликали, закінчу курс і сподіваюсь, стан волосся покращиться(хоча тут потрібно комплексно працювати).

Дякую за увагу❤️