Робоча конячка Essence Contouring Duo Palette № 10
Дешево та сердито!
Не буду казати, що ця палетка творить дива. Ні, вона доволі звичайна. Але це дуже гарна робоча конячка. Така собі палетка для швидкого мейка. У мене вона завжди під рукою.
До речі, у мене це вже друга палетка в цих самих кольорах. У першій палетці вже доволі великі дірки в рефілах та її вже не дуже зручно було використовувати з цього приводу. Це про щось каже )
Оформлення звичайне, дуже просте. Пластик, але не дуже кволий, у мене тримається гарно. Дзеркала/спонжа/щіточки немає. Все дуже просто
Складається палетка з двох частин – пудра + контурінг. Обидва матові
Текстура – не скажу, що це шовк. Ні. Але текстура доволі приємна, помел дрібний, на дотик приємна
Пігментація – Пудра зливається з тоном моєї шкіри, її не видно. Контурінг доволі гарно пігментований, треба зтрушувати щіточку, щоб не нанести зайвого.
Відтінки ( у мене палетка № 10 Lighter Skin) :
Пудра – по опису вона повинна висвітлювати виступаючи частини обличчя. Я так зрозуміло, що виступати у якості матового хайлайтера. Але в мене шкіра не дуже бліда від природи, і навіть з моєю шкірою ця пудра повністю зливається по відтінку. І ніяк не висвітлює. Але! Я люблю цю пудру саме як пудру. Швиденько припудрити нею Т-зону, та шкіру над повіками, щоб не відбивалась туш. Дуже гарно працює для цього.
Контурінг – мені подобається його відтінок. Він доволі природний. Є трохи рудого в ньому, але не надто багато. На шкірі виглядає приємно. Лягає, та тушується без проблем, дуже легко.
До речі, матовий контурінг чудово лягає у складку повіка (на фото контурінг у складці повіка)
Висновок. Це гарна палетка для швидких макіяжей, наприклад, зранку, коли поспішаєш. Пудра, та контурінг в одному місці. Які, крім іншого, наносяться безпроблемно, швидко та легко. Ніяких танців з бубнами. Та і матові відтінки будуть завжди доречні. Саме для цього ця палетка у мене завжди під рукою. Ну й бюджетне!
Коментарі (0)