Антивіковий кондиціонер для волосся Mise En Scene Aging Care Rinse
У волосся є вік?
Привіт, це Ася! Сьогодні розповім вам про один зі своїх фаворитів серед кондиціонерів, а саме про Mise En Scene Aging Care Rinse.
Зацікавила та спонукнула мене до покупки цього засобу назва, в перекладі "Віковий догляд". "Тобто? - подумала я - Невже навіть у волосся є вік?".
Якщо серйозно, то подібна назва більше змахує на маркетинговий хід, адже старіння волосся це дуже індивідуальна тема. З віком, загалом весь організм слабшає, але волосся це генетична лотерея, хтось не сивіє до 70-ти та має густу шевелюру, хтось стикається з старечою алопецією швидше ніж того хотілося б. Але так чи інакше, стан волосся залежить від загального стану здоров'я всього організму, тому важливо дотримуватися здорового способу життя та щорічно здавати базові аналізи аби розуміти свої дефіцити, корегувати їх. Тобто, якщо говорити про "антивікові" засоби для волосся, то йдеться про склади, що мають посилений вмість корисних компонентів для неслухняного та пошкодженого волосся що стало таким на фоні вікових змін організму. Але ж, ми ніяк не виключаємо того, що волосся може бути в поганому стані незалежно від віку, тому немає взагалі ніяких обмежень у використанні, і позначка " 40+" нас не зупинить.
Познайомимся трохи більше з засобом.
Опис від виробника
Кондиціонер для ослабленого, тьмяного, ламкого волосся з антивіковим комплексом. Засіб допомагає зміцнити волосся, припинити його випадання, надати йому блиск і здорове сяйво. Кондиціонер містить такі цінні компоненти як чорні перли для надання волоссю здорового блиску та вирівнювання його структури. Екстракт лохини, багатий на вітаміни А, В1, В2, С, РР, Р, кальцій та інші корисні речовини допомагає зміцнити волосяні цибулини і продовжити молодість Вашого волосся. Екстракт сої проникає вглиб волосся і забезпечує живленням зсередини, надаючи еластичність та блиск волоссю.Бджолине маточне молочко - криниця поживних компонентів для волосся, що допомагають відновити структуру волосся, полегшити його укладання і розчісування. Засіб розроблено з урахуванням всіх особливостей ослабленого волосся, схильного до випадання та появи сивини.
Спосіб використання: нанесіть трохи засобу після використання шампуню на всю довжину волосся і змийте теплою водою через 3-4 хвилини. Використовуйте як маску: нанесіть засіб по всій довжині волосся та залиште на 20 хвилин. Після цього змийте засіб теплою водою і в самому кінці промийте волосся прохолодною водою, щоб надати йому додатковий блиск.
Зроблено в: Корея
Поговоримо про склад;
Purified water, cetyl alcohol, stearyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, dimethicone, aspartic acid, fragrance, behentrimonium methosulfate, phenoxyethanol, sorbitol, caprylyl glycol, peg-14m , butylene glycol, propanediol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, lactic acid, disodium edta, linalool, benzyl alcohol, silica, raspberry extract*, goji berry extract, low sweet blueberry extract*, coffee bean extract, non-patient extract*, cranberry extract*, beach strawberry extract*, strawberry seed extract*, propylene glycol, bh tea, orange extract, kiwi extract, apricot seed extract, grapefruit extract, yellow no. 5, ethanol, red no. 227, blue no. 1.
❤️З одного боку, ми бачимо дуже багато рослинних екстрактів які мають корисний вплив на волосся, але з іншого, тут наявний заборонений у Європі BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL ( Ліліал був заборонений через його здатність бути репротоксином, викликати чутливість шкіри та алергічні реакції). Тобто, виробники обіцяють нам зменшити випадіння волосся, але щоб відчути даний ефект потрібно наносити засіб на коріння, знову але, я не раджу цього робити бо: 1. Так в ораганізм потрапить ліліал. 2.Жодна маска не вирішить на 100% проблему випадіння, тим паче в складі немає очевидних стимулючих фолікули інгрідієнтів, тому ризик того не коштує.
Мій відгук
Так чому ж мені так подобається ця маска-бальзам?
Я упускаю всі моменти щодо того що це засіб для "вікового" волосся і беру до уваги те, що моє, 20-ти річне волосся дуже сухе, потребує якісного зволоження без обтяження. Тому ось причини, чому я люблю цей продукт:
1. Волосся дійсно стає більш гладеньким, м'яким, легко розчісується та сяє
2. Немає жирної плівки або відчуття "недомитого" волосся
3. Після нього не плутається волосся. Для мене це дуже важливо, адже моє волосся неслухняне, і часто плутається, створює вузли. Тому я вдячна за можливість попередити видирання щіткою пастм.
4. Він має приємну густу консистенцію та просто космічний аромат дорогих парфумів з нотками лісових ягід. Цей запах тримається на волоссі ще довго, тому це плюс.
5. Не обтяжує. Власницям не густого волосся знайома постійна боротьба за об'єм, такі дівчата зрозуміють мене, як це ненависно, коли кондиціонер дає бажане сяйво, але пасма висять вниз важкими негарними "сосульками" відділяючись один від одного і підкреслюючи всі недоліки такого волосся. У даного засобу такого мінусу немає.
❤️Дякую що дочитали відгук до кінця, сподіваюся вам було цікаво!
Коментарі (0)