Яна_Па🫧

Подарунковий бокс від L’Oreal professional та команди MUK

Подарунковий бокс від L’Oreal professional та команди MUK

Якщо коротко, що робить ця лінійка?

То вона вимиває метали із волосся, а саме нейтралізує мідь, яка накопичується у волоссі і може давати червоний відтінок.

В боксику приїхала вся лінійка, дещо в баночках ( прешампунь, шампунь і маска), а дещо в саше ( незмивний крем-догляд і олійка ), a також покрокова інструкція використання.

Робила все по інструкції.

Спочатку прешампунь. Написано розділити на дві частини волосся і на вологе волосся розподілити 2-4 нажима, в залежності від довжини і легенько вспінити.

На цьому етапі у мене вже виникли труднощі😄, волосся в мене довге і рекомендованої кількості мені звичайно ж не вистачило. Але і з додатковими нанесеннями прешампунь не захотів пінитися. Хоча кількість була нанесена достатня.

Ну добре, йдемо далі. Наношу поверх прешампуня - шампунь.

І тут я починаю розуміти в чому сіль😂.

Шампунь настільки легко нанісся і розприділився по волоссю, що його мені знадобилося зовсім трохи ( порівнюючи з тим скільки я використовую свого домашнього шампуня в повсякденному житті).

Це дуже економно і вигідно. А ще на цьому етапі я помітила, що коли змивала пре і шампунь, то волосся стало ну дууууже таким мʼякеньким.

Потім нанесла маску на вологе волосся і тримала 1 хв. Змила. Нічого особливого не помітила.Але волоссячко стало ще мякішим, чтм після шамаунів.)

Підсушила рушником і нанесла по довжині крем-догляд і на самі кінчики олійку. Олійка мене здивувала, до речі,. Текстура з олійки перетворилася в гелеподібну, коли почала її наносити на волосся. Дуже цікава.

У всієї лінійки запах, як на мене, нейтрально- салонно-хімічно.

Тобто він і не поганий, але і не вау.

На волоссі не відчувається. Мені таке подобається!

А зараз найголовніше!

Коли я пробувала лінійку, я спочатку не читала, що вона вимиває мідь із волосся. Тому, коли після висихання волосся, я побачила що відтінок змінився, я була трохи шокована.

Але приємно)

Я фарбуюся в світло каштановий і з часом він трохи підвимивається. Але щоб за одне миття з мого волосся вимився ( не повністю, але я ж то бачу) червоний пігмент і волосся стало світлішими. Вау. Мені подобається.

Ну і ще, волосся мʼякеньке, не обтяжене і розсипається. А це тяжко зробити, бо після відпустки і сонечка моє волосся врятувало б тільки ножиці. Але ця лінійка впоралася на вигляд волосся виглядає чудово.

Допис свій ще буду доповнювати.

Але перші враження в мене позитивні.

Так виглядає моє волосся без будь-яких вкладaнь, висушене природнім способом, після використаня лінійки від L'Oreal professional ⬇️.

Подарунковий бокс від L’Oreal professional та команди MUK