OKazkova

Чистенько. Свіженько. Гарненько

Чистенько. Свіженько. Гарненько

Раніше я користувалась звичайними антисептиками із супермаркету, та й не думала, що антисептик може гарно виглядати і приємно пахнути. Аж нещодавно відкрила для себе велике різноманіття таких антисептиків: чарівні пляшечки, яскраві кольори, приємні аромати та схвальні відгуки. Після першого такого красунчика від Mermade (який мені, до речі, дуууже сподобався) вирішила спробувати антисептик від Tink.

Пакування

Гарненька прозора пляшечка об’ємом 45мл з кришечкою фліп-топ. На зворотному боці пляшечки вказана вся необхідна інформація: опис, спосіб використання, термін придатності та склад.

Склад

В якості головного антисептичного компоненту - спирт. А ще у складі є вода, зволожувальні та доглядові компоненти (гліцерин, екстракт листя алое, лактоза та цукроза, вітамін Е, ефіри жожоба, олія чайного дерева) і всякі різні компоненти для текстури, кольору та аромату.

Аромат

Спочатку при нанесенні на шкіру відчувається запах спирту, але він швидко вивітрюється, і залишається ніжний свіжий і трошки солоденько-фруктовий аромат. Дуже приємний.

Консистенція та відчуття

Консистенція гелева. Колір прозоро-зелений. Містить такі самі маленькі жовтенькі сфери, як і антисептик від Mermade. Мабуть, це також вітамін Е.

Антисептик легко розподіляється по шкірі та швидко вбирається. Не залишає липкості. Не сушить, не подразнює шкіру. Я відчула легеньку стягнутість та пощипування тільки після того, як три рази поспіль нанесла антисептик на одне й те саме місце, щоб зробити фото для цього допису. Але ж у звичайних умовах ніхто такого робити не буде😁 Тож вважаю, що антисептик комфортний.

Враження або що сподобалось

✨ зручна невеличка пляшечка добре поміститься в будь-якій сумочці

✨ гарний дизайн підвищує привабливість засобу, на нього приємно дивитись і приємно використовувати

✨ запах спирту швидко вивітрюється, і на зміну йому приходить ніжний свіжо-солодкий аромат

✨ швидко вбирається, не липне

✨ не пересушує шкіру, коли не наносиш його три рази поспіль😁

Якщо порівнювати його з гелевим антисептиком від Mermade, то, на мою думку, вони дуже подібні. Хіба що, можливо, у Mermade запах спирту в перші секунди не такий відчутний, як у Tink. Та, в будь-якому разі, спирт дуже швидко вивітрюється і залишає тільки приємний аромат, свій для кожного антисептика. Та все ж у Tink є маленька перевага: об’єм на 16 мл більший, ніж у гелевого антисептика від Mermade, а ціна трошки менша. Хоча загалом вони обидва дуже гарні.

Якщо цікаво, ось маленький відгук про антисептик DALAI LLAMA від Mermade: https://club.makeup.com.ua/post/37868/

Дякую за увагу🫶