AsyaFox

Мій олюблений гель від Tesori

Привіт, це Ася❤️ Огляд на Tesori d`Oriente Byzantium Shower Cream

Мабуть тільки лінивий ще не писав про Тесорі, популярні італійські парфумовані гелі для душу.

Почну з того, що це в першу чергу, обʼєктивно гарний засіб для очищення шкіри, він помʼякшує, підвищує тонус, стимулює регенерацію клітин, добре піниться, містить корисні рослинні екстракти, запобігає сухості та стягнутості.

Але не менш важливим аспектом бренду Тесорі є неймовірні східні аромати що присутні в їх гелях, дифузорах, милах, туалетній воді. Існує багато серій (запахів) , тому вибрати є з чого.

Мій олюблений запах називається Byzantium.

Він не для всіх - кажу я так, через велику кількість негативних відгуків щодо цього запаху. І зараз я постараюсь максимально близько описати його.

✨Це запах маленької дитини вдома. Саме так я відчула коли вперше його затестила. Ні, у мене поки немає дитини (мені 20 рочків😅). Але я чітко пом'ятаю цей аромат ще з тих часів коли у мене народився братик. Це пудровий, ніжний, мускусний запах. Багато хто у відгуках асоціював його з милом, фарбою для взуття чи чимось старим, але це абсолютно не так. (Хоча я і розумію що комусь і троянди пахнуть неприємно) Цей аромат пахне дитячими вологими сарветками хаггіс, дитячою присипкою, чистими виглаженими пелюшками, і особисто мене прямо пʼянить по краще моїх парфумів і викликає розслаблення✨

Чула також зауваження щодо того що аромат не залишається на тілі, так от, щоб він залишився, потрібно постояти з піною на шкірі хоча б хвилини 3. Зрозуміло, що цей варіант підійде більше людям з душевими кабінками а не ванною, але ж тут логічно, що засіб не зможе затриматися на шкірі якщо його відразу змити.

Я раджу перед покупкою тестувати запах, адже описи не завжди передають точно, а відгуки це дуже субʼєктивно, для когось запах неприємний, а для когось 10/10. Тоді ви легко знайдете свого фаворита і відчуєте радість від використання🥰

Бренд Тесорі однозначно вартий уваги, раджу всім затестити хоч раз ❤️