kurdzhyieva

Nivea luminous - на літо number 1

Nivea luminous - на літо number 1

Привіт красуні✋,

як і обіцяла під постом нижче - пишу про класну знахідку на літо. Це денний, легенький, невагомий та ще й з spf 50 флюїд на літо. За чи проти? Однозначно За✅.

Мінусів я в нього не знайшла, від слова ВЗАГАЛІ👍. Текстура чудова, швидко поглинається, залишає матовий м'якенький фініш.

Дуже швидко поглинається, тож массаж обличчя зранку з ним не зробиш, але це скоріше +, для тих, хто завжди в темпі вальсу, (я також вхожу до цієї категорії вічно нікуди не встигаючих людей) і треба щоб швидко поглинулось - з цим він впорається на УРА👍

А наявність високого захисту SPF це для мене взагалі велика радість, тож тепер маю на літо дише два легенький кремчики, а не мільйон, як раніше🤪 , тож з ним і на пляж, і на довгу прогулянку в +30(хоча й прогулянка в таку спеку- сумнівне задоволення😁, і на пікнік, і в гори, словом, завдди тепер в моїй косметичці.

А і до речі, щодо його обіцянок щодо висвітлення пігментних плям, в мене на обличчі з цим роботи йому багато, тож пізніше, доповню відгук, як він з цим впорається та чи впорається взагалі? Але й навіть без цієї функції куплю його знову 🤗.

У відгуку вказана лише моя особиста думка🙌

Дівчата, хто користувався? Чи чули про нього раніше? Як ваші враження? ❤️

Як завжди, чекаю на фідбек 🫶

Nivea luminous - на літо number 1
Nivea luminous - на літо number 1
Nivea luminous - на літо number 1