Колісник Ольга

Огляд на сонцезахисний крем із пробіотиками Beauty of Joseon

Огляд на  сонцезахисний крем із пробіотиками Beauty of Joseon

Beauty of Joseon Сонцезахисний крем із пробіотиками - Relief Sun Rice Probiotics SPF50+/PA++++ - це моя знахідка серед безлічі сонцезахисних кремів.

Почнемо з консистенції. Цей крем має приємну текстуру, швидко вбирається в шкіру, не залишаючи відчуття липкості. А це особливо важливо для мене, адже я маю жирну шкіру обличчя. Жирний блиск з'являється десь через 6 годин після нанесння, але це не критично.

Крем відповідає усім моїм потребам. Захищає від шкідливих ультрафіолетових променів, зволожує і розгладжує мою шкіру. Це яскрава комбінація захисту та догляду, яка дійсно робить мою шкіру здоровою.

Огляд на  сонцезахисний крем із пробіотиками Beauty of Joseon

Цей сонцезахисний крем має не лише приємну текстуру та високу ефективність, але й непоганий склад, який забезпечує комплексний догляд за шкірою. Розглянемо активні компоненти, які входять до його складу:

1. Екстракт рису: Відомий своїми живильними властивостями, екстракт рису живить та розгладжує шкіру, сповільнює процеси старіння та підвищує рівень зволоження.
  2. Хімічні фільтри: Забезпечують надійний захист від ультрафіолетового випромінювання, що допомагає попередити шкоду, завдану сонцем.
  3. Продукт бактеріального бродіння молочної кислоти: Покращує стан шкіри та запобігає розмноженню шкідливих бактерій на її поверхні, забезпечуючи баланс мікрофлори.
  4. Аденозин: Забезпечує підвищення пружності шкіри та розгладження її текстури, допомагаючи зберегти молодість та гладкість.
  5. Вітамін Е: Ефективно живить шкіру, підвищує її рівень зволоження та нейтралізує вільні радикали, що допомагає запобігти передчасному старінню.

З таким багатим складом, цей крем стає не просто засобом захисту від сонця, але й комплексним засобом догляду за шкірою, що підтримує її здоров'я та молодість.

Я вже вдруге купую цей засіб, і щиро можу відзначити його як найкращий сонцезахист, який я коли-небудь пробувала. А ще більше радує той факт, що він підходить для будь-якого типу шкіри, що робить його універсальним рішенням для всіх, хто цінує свою шкіру.