Fraulein

#mybeautyno

#mybeautyno

Дівчата, привіт. Повертаюсь до вас після невеликої паузи.

І хочу поділитись з вами моїми міркуваннями на тему МОЇ Б'ЮТІ НІ або що я не люблю/не роблю в догляді за собою.

1. Нарощення вій

Я робила таку процедуру тричі в житті і тричі казала, що більше не буду. Ну не знаю, мені не комфортно з ними, вони мені заважають. З ними частіше сльозяться очі та чешуться повіки. Ні, це не алергія, просто не моє.

2. Кератин.

Вже багато чула про за/проти даної процедури для волосся, але для себе вирішила, що я не хочу виснажувати свої пасма. Мені не важко приділити 10 хвилин вранці на маніпуляції з прасочкою.

3.Перманентний макіяж

Просто мені може набриднути колір губ чи форма брів) Але це супер варіант для повсякденного життя, де ти вже красива зранку, у воді і т.д. Тим паче, його вже стали робити таким натуральним, що наввіть і не здогадаєшся, що в дівчини перманент.

4. Силіконові праймери для обличчя

Так, я знаю, що з ними шкіра виглядає наче після фотошопу, пори заблюрені, на неї гарно лягає тон. Але мені набагато важливіше комфорт та здоров'я. У мене колись були такі праймери. Це відчуття маски на обличчі, його хочеться змити та після нього помічала висипання та запалення. А для мене проблемна шкіра - питання болюче, адже лише в 25 років я змогла вилікувати шкіру, тож тепер обходжу такі засоби.

5. Саморобні маски для обличчя та волосся

Щодо цього пункту я думаю всі дівчата мають, що розповісти. Особисто я таким займалась в підлітковому віці і з мене все) Я досі пам'ятаю сметанно-майонезні маски для живлення волосся, кашиці з кориці для його освітлення, масочки з куркуми для обличчя...

Також сюди я б ще додала маски з глини. Був період, коли я їх робила, але зараз не хочу і не подобається.

6. Рідкі рум'яна та хайлайтери

Просто чомусь не люблю такий формат декоративної косметики. Мені зручніше користуватись сухими текстурами.

7. Стрази та об'ємний нейл-дизайн

Люблю однотонний манікюр, можу обирати будь-які кольори. Вони можуть бути навіть "вирвиоко", але однаковий на всіх десяти пальцях. Не можу також бачити на своїх руках активний декор. Сюди ж можу віднести довні нігті

8. Педикюр гель-лаком

Раніше постійно робила ама собі і манікюр, і педикюр за допомогою гель-лаку, але зараз залишила його лише на руках. А в педикюрі повністю перейшла на звичайні лаки. Справа в тому, що я заробила його оніхолізис і тепер його лікую.

9. Екзикуції над обличчям

У вигляді скрабів по типу "Чиста лінія" та спиртових тоніків. Було, грішила, але вже давно не роблю, за що шкіра каже тільки "дякую". Їй постійно не вистачало зволоження, вона була зневодненою, хоча й маю схильний до жирності тип. А я її, навпаки, лише сушила.

10. Спонжі для нанесення тональної основи.

Чесно, не люблю. Мені не зручно ним користуватись. Та ще й не думаю, що це гігієнічно. Мені значно краще та зручніше скористатись для цього пензлем і відразу після нанесення помити його та посушити.

Ось такий вийшов мій список із 10 пунктів. І мені цікаво, скільки пунктів в нас сходяться, що ви також не робите, або що навпаки, робите і вам це подобається? А можливо хтось також напише про свої б'юті ні. Залюбки почитаю

🖤