Яна_Па🫧

Повний огляд на лінійку Metal detox від L’Oréal professional

Повний огляд на лінійку Metal detox від L’Oréal professional

Почну із запаху. Я нарешті «розпробувла» чим же він мені пахне😃. Це чоловічі парфуми Armani code із додатком лимону. Я спеціально брала в чоловіка його парфуми від Armani, щоб порівняти. Дівчата один в один😎. Тому хто писав, що пахне чол. одеколоном - так і є 👍🏼

Почнемо з початку ⬇️

Прешампунь.

Його потрібно нанести на вологе волосся і трохи вспінити.

Не знаю, що у мене пішло не так. Але пінитися він у мене так і не почав. На мою довжину, натискань потрібно не 4, як заявленого в інструкції до лінійки. а більше. Але вцілому, норм. По відчуттях, волосся ніяк не змінилося.

Повний огляд на лінійку Metal detox від L’Oréal professional

Шампунь.

Наносимо поверх прешампуню. Вспінюємо і змиваємо заразом два засоби.

Шампунь мене дуже сподобався. Якщо його наносити поверх прешампуня, то потрібно зовсім трохи. Це дуже економічно і вигідно.

По відчуттях, волосся стало мʼякшим.

Маска.

На даний момент , самий мені не зрозумілий продукт. Бо вже після шампуню волосся мʼяке. Після маски таке ж саме. Щоб зрозуміти, чи захищає вона від пошкоджень, треба досить тривалий час покористуватися нею. Тому з впевненістю можу сказати, тільки що вона не обтяжує моє волосся.

Крем-догляд

От цей продукт мені дуже сподобався. Він так класно розгладжує моє волосся, не обтяжує, робить його слухняним. Враження дуже класні. А ще його не потрібно змивати. Якби мені запропонували вибрати якийсь один продукт з усього боксу, я б обрала цей крем-догляд🫶🏻.

Олійка

Наносила тільки на кінчики. Текстура і справді перетворювалася із олійки в якусь, я б навіть сказала не водичку, а гель . Використовувати потрібно зовсім трішки, бо якщо перестаратися можна отримати ефект жирного волосся.

Хороший продукт.

А тепер мої спостереження про колір. Волосся справді стало трохи іншого відтінку. Я навіть запитувала у домашніх, чи мені не здалося. Але☝🏻найяскравіше було помітно після першого миття. Далі вже такого ефекту не було. Я думаю, що за першим разом все змилося, а потім, в наступні рази миття голови ,такої кількості ще не назбиралася металів у волоссі, тому і ефекта більше такого яскравого не було.

Хороший боксик і продукти в ньому. Думаю, для дівчат які борються із червоним підтоном у волоссі чи блондинкам, будуть актуальні продукти 👌🏻

Доповнюю відгук .

Як і просили, добавляю фото До/Після. Зробила скріни із відео, бо тільки так можна було побачити всі ці незначні зміни у підтоні кольору волосся. Сподіваюся було корисно. Якщо так, чекаю в коментарях ⬇️