AsyaFox

Есенція + тонік 3W Clinic

Привіт, це Ася! Сьогодні на огляді два засоби від Корейського виробника 3W Clinic, а саме:

Тонік для обличчя з екстрактом женьшеню 3W Clinic Seo Dam Han Panax Ginseng Vitalizing Skin

Есенція для обличчя з екстрактом женьшеню3W Clinic Seo Dam Han Panax Ginseng Vitalizing Essence

Почну з того, що відразу кидається в очі - пакування. Коробочки виконані стильно, з цупкого якісного картону, гарні витиснені написи, золоті літери, красиві візерунки, наявні пломби та маркування оригінальності. Баночки виглядають дуже цікаво, вони скляні, важкі,з якісним золотим напиленням що не злазить, гарними вставками на кришечці та під нею, написи та візерунки об'ємні, що дуже приємно тактильно. Дозатори зручні, видають потрібну кількість продукту без проблем.

Тонік для обличчя з екстрактом женьшеню 3W Clinic Seo Dam Han Panax Ginseng Vitalizing Skin

Опис від виробника:

Особливості Seo Dam Han Panax Ginseng Vitalizing Skin від бренда 3W Clinic:
- стимулює природний синтез колагену;
- вирівнює рельєф шкіри;
- надає відпочилий вигляд;
- екстракт женьшеню омолоджує шкіру;
- зволожує й приводить у норму гідробаланс;
- глікозиди женьшеня стимулюють процес ділення клітин епідермісу, швидкість якого зменшується з віком;
- позбавляє набряків;
- уповільнює передчасне старіння;
- екстракт гриба мацутаке освітлює пігментацію;
- тонізує та приємно освіжає.

Аналіз складу показує нам що засіб цілком безпечний для використання

Моє враження :

Відразу скажу, запах у цієї серії для мене жахливий. Він дуже різкий, максимально концентрований, трав'яний, пахне женьшеньом, хвоєю, корою, чаєм, травою, але занадто сильно. Нагадує нетрадиційну медицину, "травки-муравки" стиль. Однаково сильний як у тоніка так і у есенції. Я вважаю що подібну особливість засобу потрібно вказувати в описі до продуктів, але це вже вирішують самі виробники. У тоніка рідка консистенція, він прозорий, добре наноситься на шкіру, швидко поглинається. Запах може не зникати з обличчя годину. Липкість не виникає. Не викликав подразнень чи інших неприємних моментів. Загалом чудовий засіб для тонізації якщо не брати до уваги запах. Він робить шкіру сяючою, розгладжує її, з ним швидше проходять висипання, загоюються прищики. Приємно що у складі багато рослинних екстрактів, які мають корисні властивості для дерми. Безперечно повторю засіб якщо виробники змінять запах.

Есенція для обличчя з екстрактом женьшеню 3W Clinic Seo Dam Han Panax Ginseng Vitalizing Essence

Опис від виробника:

Особливості 3W Clinic Seo Dam Han Panax Ginseng Vitalizing Essence:
- вирізняється цілющою формулою на основі екстракту кореня женьшеню;
- має приємну консистенцію;
- миттєво вбирається, доставляючи вологу та активні речовини у глибокі шари епідермісу;
- розгладжує;
- стимулює процес оновлення клітин;
- має регенерувальні, пом'якшувальні та протизапальні властивості;
- прискорює мікроциркуляцію крові шкірного покриву;
- розгладжує зморшки;
- покращує клітинне дихання;
- вирізняється антиоксидантною активністю;
- запобігає передчасному старінню епідермісу;
- стимулює виробництво колагену;
- підвищує тонус шкіри.

Моє враження:

Як ви вже здогадалися, з ароматом та ж історія, але ми вже упустимо цей момент. Склад тут теж прийнятний, рослинних екстрактів більше. Не викликав жодних негативних реакцій. Використовую в тандемі з тонером, тому їх ефекти важко розділити та зрозуміти що від чого відбувається. Скажу точно, є зволоження, є освітлення постакне та регенерація. Есенція відрізняється більш густою, гелевою консистенцією, залишає трохи липоксті, поглинається шкірою добре. Щодо боротьби з віковими змінами сказати нічого не можу, але мікро зморшки в зоні під очима стають менш помітними. Вони не зникають повністю, але за рахунок сяяня шкіри та її зволоження взагалі не привертають уваги.

Загалом я задоволена дією засобів, особливо якщо врахувати, що їх вартість дуже низька як для такого результату, але є питання до запаху, та компонентів. Розраховувати на якість "вау" результати від женьшеню чи інших травок не варто. Проблеми зі шкірою вирішуються комплексно, з допомою спеціально встановлених активів. Але в якості базового догляду, дані засоби можуть закривати потреби.

Всім дякую за увагу!