Real Di Beauty

ЧЕСНИЙ відгук на отриманий подарунок #testmakeupclub

ЧЕСНИЙ відгук на отриманий подарунок #testmakeupclub

Почну напевно із засобу, який найбільше мені сподобався - це шампунь. Він добре піниться та вимиває волосся. Після нього моє натуральне волосся, розсипчасте та структуроване. Мені дуже спободався ефект, а ще він класно пахне!

Буду повторювати.

Скажу відразу, ВАУ ефекта я НЕ помітила. Як на мене, то звичайна хороша маска. Написано тримати її декілька хвилин, тому вона для мене працювала як кондиціонер для волосся. Волосся добре розчісується. Нічого не звичного для мене.

Повторювати не буду, адже знаю засоби набагато краще.

Мова йде про пре-шампунь-догляд.

Ну може цей пре-шампунь має, якісь супер доглядові компоненти, адже виробник нам обіцяє, що засіб: "забезпечує детоксикацію металів, не дозволяючи накопичуватися, погіршувати стан та зовнішній вигляд пасм".

Але, як на мене, то це більш про маркетинг.

Я наносила його по інструкції, на довжину волосся, трираючи декілька хвилин. Скажу, що розхід в нього великий, наноситься він погано, не піниться...

І вгазалі, я його просто не зрозуміла...

"Регулярне використання цього крему збільшить стійкість кольору до 8-ми тижнів, а також допоможе впоратися із проблемою ламкості. Пасма стануть більш слухняними, легше розчісуватимуться та матимуть розкішний здоровий блиск" - напевно мені треба більше часу і більший об'єм цього засобу, щоб отримати хоч якийсь ефект))

Як на мене, звичайна незмивашка. Нічого особливого, є більш дешевші засоби в бюджетному сегменті.

Вона має приємний засіб та не обтяжує волосся. Плюсом є термозахист.

Всі ми знаємо, що олійки не мають якісь доглядові функції, а тільки візуально роблять волосся більш доглянутим. З цією функцією вона справляється добре.

Але, все таки, я не дуже люблю будь-які олійки для волосся.