Про пірсинг
Як я зробила 12 проколів за рік, абсолютно щаслива та не збираюсь зупинятись!
Пірсінг мені завжди дуже подобався. Це пригортає увагу, виглядає цікаво та індівідуально і завжди виділяє з натовпу. Коли я була школяркою, були популярні проколи брів, пупка, язика, губ і ті мои друзи, які мали пірсинг, звичайно робили це десь на квартирах друг другу підручними засобами, бо ніяких спеціальних студій тоді не було. Я з цікавістю роздивлялась це все, особлико мені подобались симетріі, але зробити собі пірсинг в мене бажання не було. В мене були проколоті у приблизно 9 років мочки (пістолетом, але вдало) + у лівому вушку додаткова дірочка, яка мені залишилась на згадку про те, як у глибокому дитинстві мені вирішили проколоти вуха голкою (я навіть цього не памятаю, така була мала!). Спойлер - не робіть так ніколи! Дитина виросте і сама вас попросить, якщо захоче соби проколоти вушка, бо ці живодерські проколювання вушок голкою маленьким дітям - це жахливо. Потім у дорослому віці ці проколи деформуються, розтягуються, стають асиметричними і все одно доводиться перероблювати.
У 17 років мені дуже захотілось зробити 3-тю додаткову дірочку та проколоти хрящик. Нормальної інформації у 2008 році все ще не було, тому я пішла у перукарню біля дому і мені цю всю красу зробили за 5 хвилин пістолетом. Ще один спойлер - не робіть так ніколи!!! Пірсинг потрібно робити тільки у спеціальній студії/салоні пірсингу у кваліфікованого майстера, нормальним обладнанням! Бо пістолет робить під виликим тиском рвану рану тупою сережкою, це викликає вилике запалення і набряки. Свої шедеври я так і не змогла загоїти, бо все дуже сильно запалилося, боліло, я зняла сережку з хряща, а потім і з мочки вушка. Все заросло і про пірсінг для себе я забула аж до 2023 року.
У лютому 2023 році я випадково побачіла сторінку майстера, мені сподобались роботи і я вирішила - треба вже зробити те, що я давно хотіла!
Я записалась на найбезпечніше - на прокол мочки вушка, щоб зробити таки ту саму третю дірочку. Після спогадів про кошмарні пістолетні маніпуляціі я мала багато страхів, але мені було взагалі не боляче. Мені все пояснили, показали, дали рекомендаціі по догляду, було супер приємно, комфортно і класно!
Тому вже через 2 місяці я повернулась за тим самим заповітним проколом хряща - хеліксом.
І тут я зрозуміла, що хочу прикрасити себе ще різними пірсингами і мене вже було не зупинити)
Ще через пару місяців я прийшла на пірсинг пупка.
Це фото за декілька днів після проколу, ще з набряком та слідами від пластирю, бо перший тиждень треба було заклеювати пірсинг, щоб не травмувати. Але мені настільке подобається, як це виглядає, що це фото і досі моє саме улюблене)
В мене не супер плаский живіт, але мені все одно, бо скільке того життя, щоб ще чекати якогось ідеального момента для втілення своїх бажань!
Ще у цей сеанс ми додали один прокол на ліве вушко
Зробили конч. Мені подобається, як цей пірсінг виглядає з пласкою прикрасою, яка красиво лягає по формі вушної раковини. І це супер- зручно для загоєння. Але і кілечки, одягнені у конч, виглядають чудово, але треба дочекатись повного загоювання проколу.
Далі ми з моїм майстром почали прикрашати моє праве вушко
Зробили спочатку рук, а у вересні я приїхала робити собі подарунки на день народження і ми за 1 сеанс зробили аж 4 прокола - 3 хелікса і конч. Я була просто у захваті!
Під новий рік був ще один візит
Ми додали другий хелікс на ліве вушко та нарешті замінили прикраси - конч остаточно загоївся і можно вже було одягнути кільце.
І покі що останні мої пірсинги - це два форвардхелікса на лівому вушку.
Але в мене є ще декілька хотілок, які я поступово планую зробити.
Одразу хочу відмітити, що в мене високий больовий поріг і гарна регенерація + я дуже ретельно доглядаю за кожним своїм пірсингом та дотримуюсь усіх рекомендацій. Ну і майстер в мене просто чудовий, що тех дуже важливо! Не всім можно робити так багато пірсингів за такий короткий час, тем паче 4 проколи за 1 раз - все дуже індівідуально. Бо любий пірсинг - то відкрита рана у вашому тілі і швидкість загоєння в першу чергу залежить від вашого імунітету. Якщо комусь треба, можу щиро порекомендувати та поділитись контактами мого майстра у Івано-Франківську. Так склалось, що я періодично їзжу туди з Полтави і ми потрошку кожен раз щось додаємо.
Ще я дуже мрію пройти навчання та стати майстром пірсинга і робити людям красу.
Дівчата, якщо вам хочеться зробити пірсинг - робіть! І не важливо, це 1 маленька кулька у додатковій дірочці, чі ви закололи собі всі вушки у 33 роки, чі прокололи язик. Якщо щось робить вас щасливою - то воно вам обов'язково потрібно!!!
Коментарі (0)