Інна ✨

Про пірсинг

Про пірсинг

Пірсінг мені завжди дуже подобався. Це пригортає увагу, виглядає цікаво та індівідуально і завжди виділяє з натовпу. Коли я була школяркою, були популярні проколи брів, пупка, язика, губ і ті мои друзи, які мали пірсинг, звичайно робили це десь на квартирах друг другу підручними засобами, бо ніяких спеціальних студій тоді не було. Я з цікавістю роздивлялась це все, особлико мені подобались симетріі, але зробити собі пірсинг в мене бажання не було. В мене були проколоті у приблизно 9 років мочки (пістолетом, але вдало) + у лівому вушку додаткова дірочка, яка мені залишилась на згадку про те, як у глибокому дитинстві мені вирішили проколоти вуха голкою (я навіть цього не памятаю, така була мала!). Спойлер - не робіть так ніколи! Дитина виросте і сама вас попросить, якщо захоче соби проколоти вушка, бо ці живодерські проколювання вушок голкою маленьким дітям - це жахливо. Потім у дорослому віці ці проколи деформуються, розтягуються, стають асиметричними і все одно доводиться перероблювати.

У 17 років мені дуже захотілось зробити 3-тю додаткову дірочку та проколоти хрящик. Нормальної інформації у 2008 році все ще не було, тому я пішла у перукарню біля дому і мені цю всю красу зробили за 5 хвилин пістолетом. Ще один спойлер - не робіть так ніколи!!! Пірсинг потрібно робити тільки у спеціальній студії/салоні пірсингу у кваліфікованого майстера, нормальним обладнанням! Бо пістолет робить під виликим тиском рвану рану тупою сережкою, це викликає вилике запалення і набряки. Свої шедеври я так і не змогла загоїти, бо все дуже сильно запалилося, боліло, я зняла сережку з хряща, а потім і з мочки вушка. Все заросло і про пірсінг для себе я забула аж до 2023 року.

Я записалась на найбезпечніше - на прокол мочки вушка, щоб зробити таки ту саму третю дірочку. Після спогадів про кошмарні пістолетні маніпуляціі я мала багато страхів, але мені було взагалі не боляче. Мені все пояснили, показали, дали рекомендаціі по догляду, було супер приємно, комфортно і класно!

І тут я зрозуміла, що хочу прикрасити себе ще різними пірсингами і мене вже було не зупинити)

Це фото за декілька днів після проколу, ще з набряком та слідами від пластирю, бо перший тиждень треба було заклеювати пірсинг, щоб не травмувати. Але мені настільке подобається, як це виглядає, що це фото і досі моє саме улюблене)

В мене не супер плаский живіт, але мені все одно, бо скільке того життя, щоб ще чекати якогось ідеального момента для вцілення своїх бажань!

Зробили конч. Мені подобається, як цей пірсінг виглядає з пласкою прикрасою, яка красиво лягає по формі вушної раковини. І це супер- зручно для загоєння. Але і кілечки, одягнені у конч, виглядають чудово, але треба дочекатись повного загоювання проколу.

Зробили спочатку рук, а у вересні я приїхала робити собі подарунки на день народження і ми за 1 сеанс зробили аж 4 прокола - 3 хелікса і конч. Я була просто у захваті!

Ми додали другий хелікс на ліве вушко та нарешті замінили прикраси - конч остаточно загоївся і можно вже було одягнути кільце.

Але в мене є ще декілька хотілок, які я поступово планую зробити.

Одразу хочу відмітити, що в мене високий больовий поріг і гарна регенерація + я дуже ретельно доглядаю за кожним своїм пірсингом та дотримуюсь усіх рекомендацій. Ну і майстер в мене просто чудовий, що тех дуже важливо! Не всім можно робити так багато пірсингів за такий короткий час, тем паче 4 проколи за 1 раз - все дуже індівідуально. Бо любий пірсинг - то відкрита рана у вашому тілі і швидкість загоєння в першу чергу залежить від вашого імунітету. Якщо комусь треба, можу щиро порекомендувати та поділитись контактами мого майстра Назара у Івано-Франківську. Так склалось, що я періодично їзжу туди з Полтави і ми потрошку кожен раз щось додаємо.

Ще я дуже мрію пройти навчання та стати майстром пірсинга і робити людям красу.

Дівчата, якщо вам хочеться зробити пірсинг - робіть! І не важливо, це 1 маленька кулька у додатковій дірочці, чі ви закололи собі всі вушки у 33 роки, чі прокололи язик. Якщо щось робить вас щасливою - то воно вам обов'язково потрібно!!!