getejra

Заміна доглядової косметики з порівнянням вартості

Заміна доглядової косметики з порівнянням вартості

Передмова: я абсолютно невибаглива в догляді і 20 років мене цілком влаштовувало вмиватись милом ручної роботи з натуральними маслами, які мені робила подруга та використовувати замість тоніка розведений домашній яблучний оцет з водою 50/50 (можливо саме тому моя шкіра зараз спокійно реагує на кислоти та ретинол). Але я старшаю і вирішила, що потрібно спробувати важчу артилерію.

Спроба №1: Мій попередній догляд був підібраний косметологом. Вперше я користувалась комплексом засобів однієї лінійки і по ідеї вони мали б підсилювати один одного. але я не побачила жодного результату. просто не стало гірше)

Спроба №2: почитавши кілька тижнів клуб я накупила нових баночок і, о диво, майже від всіх них я вже бачу результат! і ще приємним бонусом є те що ці нові баночки коштують +- втричі дешевше ніж мій попередній догляд.

Єдиний засіб з спроби №1, який мені справді "зайшов" - це мікроексфоліант від dermagenetic, його планую повторювати (зараз нема на мейкапі, не можу відмітити).

Заміна доглядової косметики з порівнянням вартості
Заміна доглядової косметики з порівнянням вартості

Подарувала подруга, мені вона подобалась (орієнтовно 450 грн). Закінчилась і замінила на пінку для обличчя очищувальну з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської від Relance (178 грн). Також у мене є велика банка міцелярки від Elfa, але сюди її не враховуватиму, тому що поки не збираюсь повторювати міцелярку, тим більше взяла гідрофільну олію на пробу.

Був гідро-міст (740 грн) від SMART4DERMA – замінила на пілінг-тонер з фруктовими кислотами від elizavecca (211 грн). Результат помітний вже за тиждень – зменшені пори, світліша шкіра, рівніший тон. Ще маю новий тонік, але поки не тестила.

Були LIQUID PATCHES від BOGIKA з пептидами (1100 грн за 30 мл) та тканинні патчі від Prretti (51 грн) – взагалі не побачила жодної дії даного продукту, тому на заміну не братиму нічого.

Моя перша в житті сироватка-еліксир «Біоплазма» від SMART4DERMA (840 грн за 50 мл) – от взагалі ні про що. Замінила на дві: з ретинолом та вітаміном С від Cos De BAHA (400 та 438 грн відповідно, за 30 мл). Також взяла на тест з вітаміном С та пантенолом (за 394 грн), відкрию після першої та порівняю їхню дію.

Пептидний ліфтинг-флюїд від SMART4DERMA(820 грн) – спочатку була приємна мусова тестура, а через 2 місяці загустів та став як суфле. Використовувала на шию.

Освітлюючий крем SPF 15 від SMART4DERMA(620 грн) – занадто рідкий, як молоко. Використовую під очі та на шию – зволоження дає.

Більше не планую повторювати такі продукти, не бачу в них сенсу.

Хронобіологічний енергетичний нічний ліфтинг-крем від SMART4DERMA (950 грн) – важкий густий крем для холодної пори року. Замінила на пептидний крем від Cos De BAHA (369 грн) – мені подобається все: текстура, аромат, легкість та головне – результат!

Гіалуроновий крем BOGIKA (680 грн) – неймовірний аромат, легка текстура, настільки легка, що навіть мені з моєю жирною шкірою його не вистачало, відчувалась сухість і я наносила ще один шар крему. Бажання повторювати нема, адже аромат це не найголовніше.

Антиоксидантний крем OIL-FREE SPF-80 від Smart4Derma (850 грн) - густий, важкий, трохи вибілює, але не найгріший варіант. Замінила на флюїд ВВ SPF 50 з тонувальним ефектом від Babe Laboratorios (564 грн)

Новий догляд не відфоткувала і не розписувала детально, тому що є дуже класні описи і розбори в клубі (по яким я власне й вибрала ці продукти).

було/стало:

7101 грн (тут 4 продукти на суму 2591 грн, які не буду повторювати: патчі та креми

під очі)/ 2160 грн