Олеся К...🐠

Крем-гель для душу "Дамаська троянда і ваніль"

Для заокругленя суми ( заказ на Makeup), я рішила придбати гель для душа. Це є четвертий гель від українського виробника. І незважаючи на бюджетну ціну цей гель є доволі не поганої якості.

ОФОРМЛЕННЯ

• Молочний крем-гель оформлений симпатично і мило.
  • Кришка відкривається / закривається нормально,
  • Етикетка теж якісна-при контакті з водою не розмокає і не відклеюється.
  • На зворотному боці гелю є вся інформація про продукт: склад, опис, спосіб використання та ін.

КОНСИСТЕНЦІЯ і КОЛІР: консистенція середня, не рідка і не густа. Колір білий але як напівпрозора, Піниться гель добре, особливо якщо нанести на мочалку.

Аромат: поки їм миєшся аромат приємний, ніжний і тонкий🌹. А головне після того як змив, на шкірі не залишається . Це для мене важливо - аромат гелю не перебиває аромат парфумів, або, що важливіше - вночі не заважає спати .

Після змивання гель не залишає відчуття липкості або мильних залишків на шкірі.

СКЛАД: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Glycerine, Coco Glucoside, Styrene/Acrylate Copolymer, Milk protein, Extract Vanilla, Disodium EDTA, parfum, DMDMH, Citric acid, CI 45100

Загалом гель хороший, добре очищає, освіжає. Шкіра у мене нормальна, без проблем. Так що щодо сухості або алергії нічого сказати не можу. У мене нічого поганого не спостерігалося.

ДЯКУЮ!