Fraulein

Порожні баночки

Порожні баночки
Порожні баночки

Dove Anti Frizz Shampoo

Я не чекаю нічого особливого від шампуню. Найважливіше аби він добре та швидко очищував шкіру голови, не викликав подразнень та сухості, а ще й мав приємний аромат. Даний шампунь мене повністю влаштував. Добре очищення, доволі густий та має чудовий запах. Вистачило десть на 3 місяці.

10/10

Гель для душу

Це вже протягом років 5 постійний вибір чоловіка. Обирає різні аромати - і всі чудові. Особливо мені подобається "Captain". Та іноді я теж можу ним помитись) Густий, добре пінитьтся, гарно очищує шкіру та економічний.

10/10

Дезодоранти

По кожному зупинятись не хочу, адже всі 3 дуже між собою схожі за дією. І мені здалося, наче зараз вони вже не такі дієві, як раніше. Мені не вистачає їх дії довше, аніж на 6 годин максимум. Хоча в мене ніколи не було проблем із "запахами".

Rexona та Nivea - 6/10

а ось La rive - 3/10 Аромат наче приємний, але сильно віддає спиртом і истачає максимум на години три ( і це ще до настання спеки) І, до речі, не користуйтесь ним після гоління - дуже пече.

Напевно, буду переходити на чоловічі Old Spice у стіку. Бо зараз користуюсь ним, але у формі спрею, то також не дуже задоволена.

Гель для душу

Люблю ці гелі - вони густі, добре піняться, гарно очищають шкіру і, що важливо, не сушать її.

Найбільше подобається аромат Olive&Milk - він такий комфортний, затишний. Беру невелику баночку, адже його вистачає надовго. А велика може і набриднути.

10/10

Магній

Обрала перший, що трапився. В основному приймала для того, аби полегшити больові відчуття під час критичних днів. І ви знаєте, спрацювало. Під час прийому магнію мене загалі не турбували неприємні відчуття.

Окрім того, його вкрай важливо приймати і в інших випадках. Адже наші нирки швидко виводять магній із організму, тому його необхідно завжди поновлювати. Магній ми не доотримуємо з продуктів харчування, тож такі добавки - прекрасний вибір.

Помітила, що найкраще приймати його зранку натщесерце, так ви будете активні протягом дня та вечері для налагодження роботи нервової системи.

Важливо запивати магній саме водою, а не соками/кавою і тд.

8/10

Саме ці якісь слабенькі, буду пробувати інші. Наприклад, брала вітамін Д від американського виробника NOW - дуже сподобались

Шампунь Dushka

Взяла просто з цікавості, але він виявився непоганим. Залишає після миття м'яке та блискуче волосся і не плутає його. Має приємний свіжий аромат. Досить економний. Але є нюанс - вже на другий день після миття волосся вже хочеться мити зову. Я думаю, підійде тим, хто миє голову щодня.

8/10

Філер для волосся Tink
Нарешті і я спробувала цей філер. Для себе обрала рожевий - для фарбованого та пошкодженого волосся.
Робила все згідно інструкції і результатом була задоволена. М'яке на дотик волосся, гладеньке, не як після кератину, звісно, але і виглядало краще, ніж завжди і розчісувалось легше. Та ще й пахло приємно - парфумами. Цей аромат тримався три дні до наступного миття.
10/10

Oriflame Tender Care
Про цей засіб знають якщо і не всі, то більшість точно. Він став майже легендою 😉
З ним я познайомилась ще років 9 тому, коли я тільки стала студенткою та шукала підробіток. Доля занесла мене на співбесіду до Оріфлейм, де мені зробили маленький подарунок-заохочення. Такий універсальний засіб. Працювати там я не стала, а ось такий бальзамчик собі залишила😊
Він чудовий, можу вам сказати! Рятує від сухості на шкірі. Я використовувала його як масло для кутикули, на невеликі сухі ділянки на шкірі, а особливо круто він справлявся з потрісканими до крові губами - за одну ніч просто зцілював їх! На ранок вуста вже м'які, зволоженні та жодного неприємного відчуття.
10/10

Крем для рук Eveline
Креми для рук мої вірні товариші і друзі, адже шкіра моїх рук завжди суха.
Саме цей я взяла, коли побачила напис "sos" на тюбику. Думаючи, що він точно підійде мені та зробить руки наче в немовляти) Але, дива не сталось. На ділі це більше схоже на дуже легкий зволожуючий крем. І підійде більше влітку дівчатам із нормальною шкірою, а не сухою. Та ще й аромат швидко набрид і почав дратувати.
6/10

Маска 2в1 для обличчя Bioaqua
Колись взяла з цікавості таку маску Ban Bang. Мені подобається цей бренд, там завжди можна знайти щось класне. Дана маска має два відділи. Одна маска зеленого кольору - очищуюча, її треба наносити туди де є проблемні місця, чорні точки. Інша - помаранчева сторона - це живильна маска, її треба наносити на сухі ділянки.
Я користувалась, переважно, зеленою. І викидаю напівпорожню баночку, бо якось мені не дуже сподобався даний засіб, не побачила ефекту.
6/10

Пінка для вмивання Sane з протеїнами пшениці

Полюбила формат пінок для ранкового вмивання. Бачила багато позитивних відгуків на цю пінку і я приєднуюсь до її прихильників. Вона ніжна, делікатно очищує шкіру, не сушить та не подразнює її. Легко та швидко змивається водою. А ще має приємний солоденький аромат. Для використання мені вистачало одного натиску на помпу.
З задоволенням повторю ще.
10/10

Скраб для губ Lovit
Мені подобаються деякі декоративні засоби Lovit. Хоча вони і бюджетні, але можна знайти дійсно круті та робочі засоби. Але даний скраб мені не сподобався взагалі. Заявлено, що це має бути аромат коли, але нею не пахне взагалі. Має жирненьку консистенцію, в якій рідко плавають скрабуючі частинки. Має геть слабу дію, майже нічого не відлущує, а після змивання залишає жирну плівку на губах. Викидаю після декількох використань.
2/10

Зволожуючий крем для обличчя Eveline Beauty & glow

Цей крем мені дуже сподобався. По консистенції він густий, але при потраплянні на шкіру наче починає танути, як суфле, і дуже легко розподіляється. Для одного використання потрібно зовсім трішки. Не викликав подразнень або камедонів. Також добре справлявся із сухими ділянками навколо носа, після хвороби, наприклад. А ще він неймовірно смачно пахне
10/10

Крем-батер для тіла Uterra
Люблю скраби цього виробника і вирішила придбати такий крем для тіла. І він мені теж сподобався за дією. По консистенції це такий густий крем, білого кольору. Економічний. Легко розподіляється по шкірі. Швидко всмоктується та не скочується.
Але єдине, що не сподобалось - це його запах. Я взяла Blue berry. І так, він пахне котячим лотком😨 Не критично, але...
А сам засіб супер.
9/10

Однофазні рідкі кристали Brelil

Вже багато хто любить та користується цим засобом для волосся, а я лише тільки до нього зібралась)
Це просто чудова олійка, яку закінчила не лише я, але і чоловік. Він має хоч і коротке, але кучеряве волосся, яке після використання олійки стає більш слухняним та м'яким. Нам на двох такої баночки вистачило на 5 місяців регулярного використання.
Я ж користувалась нею двома способами:
1. На підсушене рушником волосся після миття; 2. На кінчики після вирівнювання.
Засобу потрібно зовсім трішки, лише 2-3 натиски. За весь час я жодного разу не "переборщила" з ним, волосся не було жирним.
А ще має неймовірно приємний делікатний цукерковий аромат. Його чути при нанесенні, але потім я вже не відчуваю запаху.
Думаю, згодом ще до них повернусь.
10/10

Etude Baking powder
Вже багато в кого бачила відгуки на ці пірамідки і також вирішила протестити. Таку мініатюрну я використала за два рази, але можна розділити і на три, засобу там багатенько.
В дії він дуже комфортний, не пече, не щипить шкіру. Після змивання шкіра не подразнена. По дії здався слабенький.
7/10

Ось така підбірка в мене вийшла. В більшості мені все сподобалось.

Всім бажаю гарного настрою та вдалих покупок 🖤