getejra

#bestvacationevermakeupclub відпустка мрії

#bestvacationevermakeupclub відпустка мрії

спочатку хотіла написати про свої найкращі відпустки в Україні, але залишу їх для топ-трьох місць. є країни, в які я поверталась неодноразово і ще планую повертатись після нашої Перемоги -це Чорногорія, Сакартвело, Хорватія та Албанія. і Норвегія, яка була моєю мрією багато років - тому напишу про неї)

я обожнюю гори та воду і всі мої подорожі -це завжди активний хайкінг. ще не було ні разу щоб я просто лежала на пляжі і їла морозиво - завжди хочу вилізти на якусь гору повище) тому Норвегія з її скелями та фйордами, а ще неймовірно смачними мідіями, червоною рибою, яку ти виловлюєш сам та готуєш на грилі - ідеальне місце для мене. Я їздила в сезон білих ночей і це також щось вражаюче. обовязкові речі,які потрібно мати з собою там -це спф та дощовик, бо погода змінюється буквально за 15 хвилин: наче все заливає злива, а через 15 хв вже шкварить сонце і неймовірно тепло - і так 10 разів за день. у мене є фото де я в купальнику і в короткому пуховику - і це абсолютно комфортно в фйорді 🤣 я хочу колись сюди повернутись і ще додатково дослідити Лофотени.

а далі поговоримо про Україну. тому що тут є місця, в яких моя відпустка проходила часто значно краще, ніж закордоном

#bestvacationevermakeupclub відпустка мрії
#bestvacationevermakeupclub відпустка мрії
#bestvacationevermakeupclub відпустка мрії
#bestvacationevermakeupclub відпустка мрії

Моя остання відпустка була в вересні 21-го року в Монтенегро, з початку повномасштабки я добровільно не беру відпустку та не подорожую. Але є місця за якими я дуже сумую. Одне з них - це Драгобрат. Дикі величні гори та неймовірної краси озера.

тут ідеальне поєднання скель та води! намети, багаття, човни, сапи, велосипеди - це те, що я люблю у бутті біля Дністра.

Замок Мархоцького, резиденція правителя Манковецької держави та його околиці аж до річок, які впадають в Дністер. і знову ж таки - гори та вода - тут для мене ідеальна місцевість близько додому). Жити в самому палаці, дивитись лазерне шоу, яке транслюється на гору, сидіти до ночі в чані, -це якесь цілковите місце сили та релаксу одночасно)

Хочу подякувати за ідею челенджу #bestvacationevermakeupclub -це такі приємні спогади та ностальгія