Шампунь-крем для волосся

Шампунь-крем для волосся

Я завжди користувалась різними брендаи шампунів і недовірливо ставилась до мас маркету. А так, як волосся пористе, фарбоване та інколи була перхоть. Підібрати щось було ну дуже важко. Я вже і професійні пробувала і які хочеш, але ефект був не дуже і не довготривалий.

І тут, я прийшла у магазин, звичайний супермаркет і згадала, що шампунь у мене вже закінчується. Довго я стояла біля полиця і все розглядала, в око впав цей шампунь, але ціна дуже насторожила, дуже дешево. Але я ризикнула. Раптом щось готова була викинути, все таки 70грн зовсім не великі кошти.

Але яке моє здивування було, коли я помила голову і волосся було слухняне, красиво вимите і ОСНОВНЕ не було перхоті!! Навіть від дорогих у мене виникала вона відразу, а тут не було.

Ну, добре, думаю я, напевно ефект зміни шампуню. Я по черзі мила то дорогим, то цим, але від дорогого постійно перхоть була, а від цьго ні. І яке моє здивування(я вже більше місяця користуюсь ним), що ефект такий же самий. Чисте, свіже волосся, гладке і без перхоті! Це прямо знахідка для мене, от чесно!

Я не очікувала такого ефекту за 70 грн. Тому сміло можу рекомендувати.