#Bestvacationevermakeupclub
Це моя болюча тема
Дуже люблю подорожувати і кожного разу знаходитись в нових місцях . Зараз подорож тільки Західною Україною .
Але добре що є спогади і є що згадати , не наступить той час де моя нога побуває в нових місцях .
Мій незабутній відпочинок скоріше за все просто Греція .
В першу чергу, я та моя сімʼя вперше дізнались як відпочивати не через , tout compris ( All) . Це була нова сходинка в наших подорожах , коли це не літаком , коли не знаєш де ,ти зупинишся , що тебе чекає .
І от , ми прямували своєю машиною в подорож до Греції в п еру чергу мені сподобалось по дорозі побачити красиві місця інших країн , познайомитись з різними людьми , а літаком цього не відчуєш .
Дуже втомлені але з повною енергію до пригод ми прибули в Грецію . Очі як в смайлах з зірками на обличчі , гори, море ( блакитного -синього кольору) , соснові ліса , цей запах …
Можна багато чого розповідати і про невдачі , пригоди ,гарні емоції але нам не повернутись поки туди .
Перший пункт це Щацькі Озера
До війни , кожного року ми їздили в Шацьк відпочивати і відпочинок завжди був з палатками в палаточному містечку , без всіх умов просто природа і ти .
2. Відмітила би Камʼянець - Подільський разом з Бакотою . Це неймовірне місце Неперевершена природа , просто насолоджуватись природою.
3 . Тут в мене два міста Івано-Франківськ і Київ дуже цікаве поєднання вони дуже різні але є всеж таке одне що мені подобається в них є річка в місті, особливо літом , спекотно їдеш з роботи і думаєш , а зараз піду одразу на річку скупаюсь 🤣.
Коментарі (0)