Аж 2 туші від LAMEL
яка з них виявилася кращою…🎀
Привіт, це Ася! 🧸 Нещодавно я приймала участь у конкурсі від JuliaN та виграла боксик з двома тушами Lamel, ну що за веееезіння ✨
Неймовірно швидка, мов гроза, доставка сайту, вже закинула мені у вікно коробочку, я її зловила та готова зробити огляд для вас❤️
На огляді:
Подовжуюча туш з еффектом ліфтингу вій LAMEL Make Cult Length & Curl Mascara
Туш для об'єму і підкручення вій LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara
Невеличка ремарочка перед початком:
Вії у мене не дуже 😎 Вони прямі, не густі, туші підібрати дуже важко.
Переходимо до огляду 🐾
Туш для об'єму і підкручення вій LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara
Що обіцяє виробник:
Надає довжину та стійкий ефект, щіточка профарбовує кожну вію для ідеального підкручення та надзвичайного об’єму без грудочок та осипань.Насичений чорний пігмент та щетинки мікророзміру на 360° захоплюють і піднімають кожну вію від кореня до кінчика та надають їм насиченого кольору.
-Пігментований глибокий чорний колір
-Довготривалий ефект
-Надає неймовірний об'єм і підняття вій
-Силіконова щіточка
Мій відгук 🧸
Мені дуже подобається дизайн тюбика, аплікатор зручний, набирає оптимальну кількість продукту. Колір насичений, чорний. У мене туш не осипалася, трималася добре, читала інші відгуки і була здивована що у когось є така неприємність. Скажу наперед, ця (рожева) мені подобається більше за іншу (жовту), вона більше підкручує вії, розділяє їх, трохи нагадує мейбелін скайхай.
Подовжуюча туш з еффектом ліфтингу вій LAMEL Make Cult Length & Curl Mascara
Від виробника:
Гнучка зручна щітка забезпечує максимальну довжину та супер підкручення. Створює приголомшливий погляд з широко розкритимивіями. Маленька силіконова щіточка дозволяє покривати вії від коренів до кінчиків і забезпечує довготривалий ефект.
-Пластична формула
-Насичений чорний колір
-Зручна силіконова щіточка
-Щетинки 360°
Мій відгук:
Дана туш має такий же дизайн, відрізняється кольором етикетки. Має пряму силіконову щіточку яка дуже зручна у використанні. Добре профарбовує вії, насиченого чорного кольору. Без запаху. Ефект має подібний до попередньої, але дає більший обʼєм вій. Особисто у мене це вилилося в те що вії злиплився☹️ Я не люблю витрачати час на прочісування вій, мені зручніше використовувати продукти що не дають такого ефекту. Ще, не помітила щоб ця туш осипалася також. Комфортна у використанні.
ПІДСУМКИ
😛Туші чудові, але не для "складних" очей як у мене. Виконують свої функції, не викликають негативних реакцій. Справедливості заради, не найкращі з тих що у мене є 🤓
Дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)