MariiBilous

#testmakeupclub

#testmakeupclub
  • Пре шампунь, в наборі - це маленька зручна баночка з помпою. Консистенцію середньої густини, колір прозоро-жовтий. Цей крок вимагає достатньо продукту бо він практично не піниться, тому не одразу зрозуміло де він є. Змивання не потребує. Вимиває з волосся метали які можуть відкладатись від води. Ніколи подібним не користувалась. Мені сподобалось.

Чи вимиває пігмент як і метали? Не можу стверджувати, бо в мене вже був вимитий колір. В опису вказано що навпаки захищає волосся від вимивання пігменту

#testmakeupclub
  • Шампунь. Має густу консистенцію, молочного кольору. Добре піниться і не потрібно багато щоб вимити волосся, достатньо одного миття але в мене звичка, тому промиваю з шампунем двічі. Використанням дуже задоволена, він гарно піниться і промиває шкіру голови. Від даного етапу я не вимагаю якогось доглядового ефекту, для мене головне - це добре вимита шкіра голови та щоб не викликав зуду та лупи. Тому тут він впорався на відмінно!
  • Маска. Має густу, кремову консистенцію, в руках відчувається наче шовк. Цю мініатюрну дуже зручно брати з собою в подорож, особливо якщо плануєте відпочинок в теплих країнах під палючим сонцем, бо саме вона зможе повернути до життя ваше волосся після морської води або аміачного фарбування. Щодо фарбування встигла перевірити🙁 бо не зовсім підійшов окисник і верхні пасма волосся стали наче солома, а маска їх підживила.
  • Не змивна маска. Кремові текстури - це моя улюблена історія. Від неї швидших забруднень не помітила. Наношу по довжині, волосся гарно розчісується та блистить. Його перевага - це термозахист в складі, додатково також наношу спрей термозахист, так щоб точно захистити свою шевелюру.
  • Олійка для кінчиків. Має прозоро жовтуватий колір. Розтираю між долоньками та наношу на кінчики висушеного волосся. Дуууже швидко поглинається, мені навіть стало не звично, бо моя інша олійка це протилежність.

Аромат у всієї лінійки однаковий. Відчутні цитрусові нотки але аромат для мене більш чоловічий.

Але чи відмовлюсь від подальшого використання лінійки? Однозначно ні, бо я бачу результат і буду продовжувати нею користуватись, не дивлячись на те що аромат не зовсім мій.