red_dragon

#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub

Прочитала декілька слів про незабутню відпустку і на думку прийшла поїздка у Дніпро.

До 2022 року ми сім'єю проживали у невеличкому містечку Енергодар, Запорізької області. Майже нікуди не вибиралися, то багато працювали, то було ніколи. Планували нашу першу відпустку, хотіли побувати у великих містах України, відвідати різні заклади, але поїхати довелося в один момент. З усіма речами складеними у дві сумки та кішками ми направились у незабутню відпустку у Дніпро.

Яка я була щаслива! Ця подорож вдихнула в мене життя, найбільшу жагу до життя.. Ми гуляли по набережній майже кожного дня, відвідали Монастирський острів, купалися у кар'єрі, що на Червоному камені, побували у багатьох парках та більшість часу проводили разом з друзями. Це місто здавалось настільки величезним та цікавим, що хотілося обійти його все!

Мої топ-3 міста

1. Запоріжжя

Якщо колись ви поїдете в це велике та сонячне місто, то обов'язково відвідайте:

Острів Хортиця - одне з найвідоміших місць України, де має побувати кожен. Хортиця - найбільший острів на річці Дніпро, вважається одним з семи чудес нашої країни. Постійно передивляюся фотографії з чарівними пейзажами цього місця і хочу відвідати знову.

Каскад фонтанів "Веселка" - для любителів прогулянок та відпочинку.

Бульвар Тараса Шевченка - у самому серці міста. Там розташовані дуже гарні фонтани, пам'ятники, паркова зона.

Також Запоріжжя - місто моїх приємних спогадів. Кожен раз, коли я туди приїжджаю, згадую знайомство з моїм серденьком.

2. Київ

Була у столиці всього двічі, але запам'ятала ці чудові подорожі. Дуже гарне та надзвичайне місто за архітектурою. Є на що подивитися і де провести час)

Найсмачніший борщ в мене вийшов саме в цьому місті!

#bestvacationevermakeupclub

3. Олександрія (Кіровоградської області)

Невеличке місто для спокою та відпочинку. Багато місць для прогулянок, парків, фонтанів, все квітуче і зелене. Ми прожили рік у гармонії)