Яна_Па🫧

Звичайні патчі чи насолода для очей ?

Звичайні патчі чи насолода для очей ?

У відгуку розпаковці ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/39552/

я вже ділилася своїм першим враженням від них, але сьогодні розповім ,чи змінилася моя думка після тривалого використання.

Що для мене патчі під очі і що я від них чекаю?

Пачті під 👀 для мене - це ранкова бьюті рутина і ритуал, щоб прокинутися. Тобто це, як чашка кави ☕️ для бадьорості, але для шкіри 🤗.

Я не чекаю якихось неймовірних подвигів він них, бо більше покладаюся на свої кремчики. Але, якщо окрім охолодження, ще дають наповненість і розгладження шкірі, я ціную і люблю такі продукти.

Так от , ці патчі саме такі! Їх можна навіть в холодильнику не тримати, вони все рівно дають охолоджуючий ефект 🧊. Я не маю великих мішків під очима, тому чи працює саме ця функція- не знаю 🤷‍♀️. Але тонізуючий ефект бачу. Шкіра стає більш підтягнутою і наповненою. Після зняття немає відчуття липкості. І ще вони не сповзають вниз👌🏻

Із мінусів (але це так, якщо придиратись)не дуже зручно користуватися лопаточкою, варіанти де є пінцет для захвату набагато зручніший🤗.

Отже, патчі від Mermade мені сподобались🫶🏻. Тепер , як закінчу ці, хочу спробувати ще інші патчі від цього бренду💕.

P.S напис всередині коробочки мені дуже сподобався🫶🏻. Видно, що бренд любить те, що він створює, і це передається через увагу до таких, здавалося, б не значних деталей 🫧.