#Bestvacationevermakeupclub
Моя найкраща та безтурботна відпустка звісно була вдома
Місце, по якому я дуже сумую і хочу розказати- мій рідний Крим🌊 На фото наша поїздка у 2018 році, остання була з маленькою дитиною, дорога була складною, тому подорожувати Кримом особливо і не вийшло.
Тут є все- гори, Чорне та Азовське море, пляжі різноманітні, соковиті фрукти, пахлава, раки та інші морепродукти, фрукти, різноманітні ландшафти, старовинна архітектура, кримсько-татарський колорит і багато іншого.
Моє серце розривається від того, що я не можу відвести дитину до бабусь, дідусів, родичів. Але вірю, що це неодмінно відбудеться😌
А тепер про топ-3 улюблених місця в Україні:
- На першому місці такий рідний Львів, сюди ми приїхали молодими, тут знайшли свій прихисток, тут народився наш син. Місто дощу, кави, кавʼярень, бруківки, фестивалю джазу, якого зараз дуже не вистачає 😌
- На другому місці хочу відмітити Бакóту— затоплене село в Україні, в Кам'янець-Подільському районі Хмельницької області. Тут просто краса неймовірна.
- На третьому місці селище Славсько, Львівська область. До війни ми часто сюди їздили колективом та з друзями в різні пори року. Гори, ліс, відпочинкові комплекси, гірськолижний курорт, всім відомий Захар беркут, домашнє вино, ягоди, 🌿. Наша країна неймовірної краси🇺🇦
Коментарі (0)