Валері

#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub

Мій самый кращий відпочинок був у Сімферополі(Крим), дуже сподіваюсь, що туди ще потраплю. Надзвичайно гарне місто, шикарні краєвиди та чисте повітря. Дуже раджу відвідати там печеру Еміне-Баїр-Хосар - це щось неперевершене💙

В Україні раджу відвідати :

1) Карпати - серце заходу України. Це чарівний край. Тут можна насолодитися тишею та спокоєм, помилуватися дивовижними краєвидами, скуштувати смачну місцеву кухню.
2) Львів відомий красивою стародавньою архітектурою, красивими історичними вуличками, смачною галицькою кухнею, наливками та неперевершеною кавою. У цьому місті можна зануритися в атмосферу українського місцевого калориту та відпочити від щоденних клопотів.

3) Мальовнича Умань та її перлина - Софіївський парк - чудова локація, куди можна поїхати на вихідні. "Софіївка"- садово-парковий та архітектурний шедевр. Восени весь парк перетворюється на чарівне барвисте полотно з кольорового листя. Там можна замовити екскурсії, покататися на сігвеях, кареті або верхи на коні, на катамаранах, поромах, гондолах, човнах та кораблі.