#bestvacationevermakeupclub
Відпустка горами - вагітною 🤰🏼 #bestvacationevermakeupclub
Мій відпочинок у мальовничому Славському виявився чудовим і незабутнім досвідом. Відправившись туди, навіть не зважаючи на своє цікаве становище – я була вагітна – я вирішила відвідати дві знамениті гори: Тростян і Захар Беркут.
Перший вражаючий момент – це підйом на гору Тростян на підйомнику. Сидячи там, я насолоджувалась не тільки красою природи, що розкривалась під моїми ногами, але і відчувала спокій і тишу, що огортали цей чарівний куточок Карпат. Відчуття піднесеності та неймовірний вид на гірські вершини надихали мене на нові відкриття та задуми.
Гора Захар Беркут також зачарувала своїми місцевостями. Вибравши зручну трасу для прогулянки, я насолоджувалась кожним кроком, доторкаючись до багатої історії та духовності цього місця. Із задоволенням спостерігала за перепливанням хмар над вершинами, а також за гірськими потоками, які мурмурали внизу.
Моя подорож стала надзвичайно особливою завдяки справжній природній красі і теплоті місцевих жителів. Чудова атмосфера, пронизлива тиша і енергетика гір допомогли мені знайти внутрішній спокій і готовність зустрічати нові виклики.
Такий відпочинок в Славському став важливим етапом у моєму житті, підкресливши мою силу і впевненість у майбутньому матері. Я впевнена, що навіть в умовах вагітності можна насолоджуватись подорожами і відкриттями, які подарує вам природа.
Карпати, Закарпаття- моя любов ❤️
Якщо ви не були, обов'язково побувайте :
- Синевир
- Реабілітація ведмедів
- Тустань
- Горінчево (лавандове поле, равликова ферма)
Коментарі (0)